maanantai 30. kesäkuuta 2014

WANHA MATKALAUKKU AARTEILLE

 Ollaan joskus saatu tälläinen vanha matkalaukku ja sisusta oli hieman reissussa rähjääntynyt ja likaantunut. Mietin, että miten sen saisin siistiksi. Meinasin sen ensin maalata, mutta maali haisee ja sitten muistin, että olin joskus ostanut kontaktimuovia joka on tälläistä vanhojen maalattujen lautojen näköistä. Sehän sopi siihen vallan hienosti ja rulla riitti hyvin tähän tuunaukseen.

 Laukku näyttää siltä, että se on ollut monessa reissussa mukana. Missäpäin maailmaa lie käynytkään? Olisipa kiva tietää....
 Nyt laukulla on oma paikkansa meidän olohuoneessa ja sen tehtävänä on säilyttää sisällään kaikki atc-aarteeni ja muut kortit ja ihanat jutut joita olen saanut atc-vaihtojen kautta ystäviltä.
Eilen illalla lajittelin kortit tekijöittäin. Osa korteistahan on kiinni kirjoissa joista olenkin joskus postaillut, eli tässä ei ole suinkaan kaikki vaihdetut kortit. Ihania ja rakkaita aarteita ovat minulle!

Kivaa maanantai-iltaa ja kiitos kun poikkesit täällä blogissa!

7 kommenttia:

 1. Kaunis aarrearkku! Ja on sulla urakkaa ollut! :) Kannatti.

  VastaaPoista
 2. Vau, mikä idea hyödyntää kontaktimuovia noin kekseliäästi ja vielä sopii niin hyvin tuohon laukun "henkeen"! Nyt sulla on rakkaat aarteet käsien ulottuvilla kun tekee mieli uppoutua korttien maailmaan :)

  t.Kirsi

  VastaaPoista
 3. Ihana idea ja todella kaunis koriste olkkariin. Tuostapa on helppo kortteja hiplata ja hypistellä.

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea ja loistava lopputulos!

  VastaaPoista
 5. Vinkki: Vanhat matkalaukut ovat siitä ihania, että niitä voi kasata vaikka päällekkäin, isoin alimmaiseksi:)

  VastaaPoista
 6. Kyllä onkin hyvä idea. Sitä itsekkin pohtii tuota säilytys ongelmaa välillä.Itselläni on kansioissa mutta tuo on kyllä ihana tapa säilyttää.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!