tiistai 24. kesäkuuta 2014

IHANA LAHJOITUS RIINALTA!

 Voi minua onnellista kun sain Riinalta tänään upean paketin!

Hän kysyi että haluaisinko ostaa häneltä leimasin-setin, kun hänen pitää vähentää askartelutarvikkeitaan. Lisäksi hän sanoi, että voisi laittaa "jotain pientä" askartelumateriaalia mukaan lahjoituksena, koska hän ei sairautensa vuoksi voi enää niin täysipainoisesti askarrella. Osan näistä lahjoittamistaan tarvikkeista hän on saanut vaihtojen yhteydessä vaihtokavereilta ja ystäviltä ja vaati häneltä paljon, että pystyi luopumaan niistä. Sainkin aivan uskomattoman paljon kaikkea kivaa, kuten papereita, kuvia, tarroja, nauhoja, helmiä, helyjä ja kahdet hänen itse tekemänsä korviksetkin yms!!
Tämän leimasin-setin häneltä ostin. Ihanat Tilda-leimasimet! Minä olen sellainen leimasinten kerääjä friikki ;) Hamstraan niitä paljon, mutta monet jäävät aika pienelle käytölle ;) Lupaan parantaa tapani...

 Tässä aivan ihanat sulka-korvakorut ja ihana tuo Emily Dickensonin leimailtu teksti.
Tässä toiset kauniin siniset korvakorut. Ihanan kesäiset, kuin meri konsanaan!

 Luna oli heti innolla pakettia avaamassa ja tämän pakettipahvin hän omi itselleen välittömästi ;)
 Tämä Lunan ilme kuvastaa myös minun ilmettäni kun pakettia avasin ;) Niin nöyrä, kiitollinen ja onnellinen olen!
Tuo teksti kortissa "Sinä olet maailman paras" on kyllä Riinalle! Kiitos sinulle Ystäväni ja hyvää kesää!

4 kommenttia:

 1. Tosi muhkean ja sisältörikkaan paketin olet ystävältä saanut! Vaikka mitä ihanaa... Ja voi tuota Luna kisuliiniä, aivan ihana kuva tuo missä Luna tutkii saapunutta pakettia uteliaana... ja tuo pahvinvalloituskuva sitten.. Kiva kun laitat Lunastakin kuvia, niistä tulee niin hyvälle mielelle joka kerta.

  t.Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Luna on kova haalimaan itselleen noita pahvilaatikoita ;) Vaikka täytyy myöntää, että niin olen minäkin. Aina kun näen hyvän pahvilaatikon ajattelen heti että mitä siinä voisi säilyttää tai lähettää jollekkin ;))

   Poista
 2. Ihanan paketin on Luna ja systeri saaneet. Lunan ilme on huikean ihmetteleväinen..
  Ollisipa ollut kiva nähdä Sussun ilme :D

  Kiitos vielä upeista korteistasi, ihanasta patalapusta ja aarrekirjasta. Toivottavasti minunkin kirjeeni tulee perille lakosta huolimatta

  VastaaPoista
 3. Ihan paras tuo laatikko. :) Kyllä Luna tietää; Pienistä asioista on suuri ilo. :)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!