torstai 22. toukokuuta 2014

ATC-VAIHTO HEENUN KANSSA

 "Siivin"
Heenun kanssa meillä oli kahden kortin atc-vaihto. Nämä upeat kortit sain häneltä vaihtaa! Tuota punaista korttia olen jo pidempään ihaillut hänen blogissaan ja nyt tuli sitten sen aika lennähtää punaisin siivin kokoelmiini.
 
 "Open"
Tämä "Open"-kortti on aivan valtavan hieno taideteos! Siinä on struktuuria ja kolmiulotteisuutta ja sitä on kiva tunnustella. Lisäksi siinä on tuota upeaa ruosteen oranssia väriä joka minua tällä hetkellä sykähdyttää.
 
 
 Sain myös tämän aivan upean extra-kortin. Hän oli sen tehnyt ihan minua varten ja siinähän on symboliikkaa ja tulkittavaa vallan paljon. Taidankin tietää mitä se kertoo, mutta aion pitää sen omana tietonani. Tuhannet kiitokset Heenulle näistä ihanista korteista ja mukana tulleista kauniista extra-materiaaleista!
 Tällaisen upean amppelikukan ostin toissapäivänä työmatkan varrella sijaitsevalta kukkatarhalta. Pelargoniat ja muut kesäkukat ostan kesäkuun alussa, koska en halua niitä hallaöiden pelossa joutua kantamaan aina yöksi sisälle suojaan.
 Meidän taloamme ympäröivät kymmenet upean tuoksuiset tuomet. Niin huumaava tuoksu niistä lehahtelee etenkin iltaisin. Kunpa sen tuoksun saisi säilöttyä purkkiin talven varalle. Sitten olisi kesä lähellä talvellakin.
Tämä kukkapenkki oli niin rehevöitynyt rikkaruohoista, että siitä oli pakko kaivaa kaikki perennat ylös. Uusi juurimatto alle ja mustaa multaa päälle odottamaan uusia istutuksia. Päätin, että istutan siihen vain ja ainoastaan yksivuotisia kesäkukkia, jolloin se on helpompi pitää kauniina.
Ihanasti on lämpö ja aurinko meitä täällä hellinyt. Käet kukkuvat ja pääskyset syöksähtelevät taivaalla. Kaunista viikonlopun odotusta teille ystäville ja kiva kun kävitte kurkkaamassa ;)

8 kommenttia:

  1. Ihania kortteja, ihania värejä, ihania kukkia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Silkku ;) Ihanaa kesäistä viikonloppua sulle!

      Poista
  2. On kauniita kaikki kortit varsinkin "Open" :)
    Amppelissa on komea värisävy!
    Ihan on jo täysi kesä myös täällä Kymenlaakson suunnalla. Nyt kelpaa olla ulkona ja puuhastella pihalla. Luna varmaankin tassuttelee mielellään ulkona ja haistelee kesän hajuja.
    Aurinkoa viikonloppuun sinulle!
    t.Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kirsi! Kiitos ;) Juu Luna on aina valmis lähtemään ulos tassuttelemaan. Välillä se pyytää niin raastavalla ja pyytävällä maukumisella että on pakko viedä sitä ulos vaikka ei itse millään jaksaisi. Hellettä piisaa. Aurinkoista kesäistä iltaa sinulle myös!

      Poista
  3. Hej! Det ska bli kul att titta runt hos dig igen. Jag har inte varit online på länge...
    Ditt hem är alltid fint att titta in i i och så ska jag kolla in ATC korten förstås.

    Så vacker blomma du fick tag på och cykeln ser ju så cool ut.

    Ha en mysig helg!
    Sussie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hej Susan! Så kul att du har kommit tillbaka! Ha en mysig veckoslut också ;)

      Poista
  4. Hei Susanna. Kiitos itsellesi upeasta kuoresta jonka viime viikolla sain. Nyt vasta ehdin laittamaan blogiini. Sydämellinen kiitos tästä vaihdosta !!
    Kerrassaan upea puutarha sinulla. Minullakin on ollut taisto rikkaruohoja vastaan ja uuden aidan istutusta. rakot käsissä kertoo, että lapionvarressa on oltu :) Ihanaa kesän odotusta sinulle :)

    VastaaPoista
  5. Todella upeita kortteja. Upeasti kolmiulotteisia.

    Ihanasti on kevät siellä pitkällä. Upea tuo kukka-amppelisi. Itse en ole ostanut kuin muutaman kesäkukan. Olen varautunut kiikuttamaan niitä sisälle yöksi lämmittelemään.

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!