torstai 29. toukokuuta 2014

KUKKULUURUUU...

Tässäpä esittelen viime sunnuntaiset kirppislöydökseni. Ähtärin Mega-kirppiksellä tuli käytyä tutustumiskäynnillä ja sieltä löytyi nämä hauskat puu-akka ja puu-ukko ;)

Ostin heidät ajatellen, että tuunaan heidät eli teen vaatteet ja hiukset yms....
 ...mutta he näyttävät niin tyytyväisiltä noissa "alusasuissaan", että taidanpa antaa heidän patsastella niissä ainakin toistaiseksi ;)
 Tämän ihanan sängynpeiton löysin myös. Hintaa oli vain 18 euroa. Tuollaisethan maksavat kaupassa uutena helposti jopa satasen.

 Eilen keräsin pihaltamme näitä ihania herkkiä lemmikkejä. Ne on sitten niin kauniita taivaansinisiä pienokaisia, vai mitä?

Ihanaa torstaipäivää Sinulle ja kiitos kun kävit vierailulla!

8 kommenttia:

 1. Ihan nään silmissäni nuo puuhahmot satumaisesti tuunattuina. Ihanat kirpparilöydöt todella. Kirppikset ovat kivoja, ja on ihmeellistä joskus, miten ihmiset eivät anna arvoa taiteelle (nuo puuhahmothan ovat suorastaan taidetta). Ja upea peittokin on löytänyt uuden kodin. Ihanaa, että ihmiset sisustavat ja heittävät näin upeita kotiinsa vääränvärisiä ihanuuksia kirppariaarteiden joukkoon.
  Meillä ei lemmikit vielä kuki. Minulla on talvitakki korvilla kun käyn ulkona tupakilla. Täällä on muutama aste lämmintä ja hyytävä tuuli. Ihanaa kuitenkin olla vapaapäivällä tänään. Mukavaa loppuviikkoa sinulle ihana systerini.

  VastaaPoista
 2. Hyvää päivää herra puu-ukko ja rouva puu-akka :) Ovatpa veikeitä. Minä olen kanssa kirppareiden ystävä, parasta on se kutkuttava tunne kun ei koskaan tiedä etukäteen mitä löytää vai löytääkö mitään, ja sit kun tekee jonkun ihanan löydön niin siinä tulee oikein kruunu päivälle.
  Lemmikit on kauniita, luonnon pieniä taideteoksia. Ja tuo päiväpeitto ihanan kesäinen ja romanttinen, oikein voin kuvitella kuinka Luna kisuliini käpertyy siihen päivänokosille :)
  Mukavaa torstaita sinulle!

  t.Kirsi

  VastaaPoista
 3. Hauska tuo eka kuva! Sai hymyilemään. Ihania löytöjä. meillä on vähän saman tyylinen päiväpeitto toisena, toinen on itämaista hohtoa. Ollaan siis jälleen samixia. ;)

  VastaaPoista
 4. Laitapa sitten kuvaa, kun saat ukon ja akan tuunattua! Lemmikit ovat aina niin suloisia. Yritän saada niitä mökillä leviämään, hyvä alku on jo.

  VastaaPoista
 5. IIIIhaaanat ukko ja akka, pidän ihan hirvittävän paljon just tuollaisista persoonallisista nukeista:) kaunista viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
 6. Varasin sinulle valoihmisen. Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Hienoja ovat nuo nuket ihan tuollaisenaankin. Kiva löytö.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!