lauantai 25. tammikuuta 2014

KEVÄÄN VÄRISET VILLASUKAT ÄIDILTÄ

Äitini oli kutonut minulle ihanan väriset villasukat! Kyllä on juuri ne värit joita tällä hetkellä himoitsen ;) Kiitos niistä ihanalle Äipälle!

Tälläisen kauniin kirppislöydön tein perjantaina. Eikä maksanut kun pari euroa muistaakseni. Kauniit värit siinäkin. Yritän nykyään välttää ostamasta mitään turhaa, mutta olen sellainen tarjotinfriikki, että en voinut vastustaa kiusausta ;)


Tälläisen vastalahjan tein Siiri-tytölle kun sain häneltä sen ihanan yllätyslahjan josta postasin toissapäivänä. Luna kävi heti tarkistamassa että voiko tuon laukkukoriste-härpäkkeen antaa ;)
Mukavaa lauantai-iltaa!

6 kommenttia:

 1. Ihanat sukat. Juuri pinkkiä olet kertonut "huutavasi". ja oi että miten upea prinsessa ratsuineen ja nuo härpäkkeet ovat saaneet minutkin kerjäämään kavereilta viinipullon korkkeja (ovat muuten kiven alla) jos nyt en itse rupea juopottelemaan :D
  Tarjotin on mielettömän upea. Karjalaisen ihmisen sieluuan asti kolahtaa nuo ruusumaalaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli. Minä voin lähettää sulle korkkeja niin pääset askartelun alkuun eikä tarvi juoda vauhdilla viiniä ;)

   Poista
 2. Ihanat sukat, hieman erikoiset mistä pidän kovasti, täytyis kans kokeilla osaisinko tehdä jotain ihan muuta kuin niitä ikuisia raita sukkia;)
  Ihan mielenkiinnosta kysyn, että onko noissa tekemisissäsi viinipullonkorkki koruissa päissä napit väärinpäin, yritin löytää ohjeita mutta laihoin tuloksin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Silkku ;) Juu ne on nappeja korkkien päissä. Olen joskus ostanut Tuurin kyläkaupasta nappeja valtavat määrät pilkkahintaan ja niitä olen hyödyntänyt, mutta myös ihan rautakaupasta löytyvät prikat ja silmukkaruuvitkin kävisivät.

   Poista
 3. ♥oi,miten kauniit sukat sait! ♥ Onnellinen on myös Siiri-tyttönen!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!