keskiviikko 8. tammikuuta 2014

IHANAA VAIHTOPOSTIA VILIMARIKALTA

Upeata ja mahtavaa vaihtopostia ja ylläreitä sain tänään Viltsulta Inspiration-blogista !!!
Tässä koko aarrekirjeen sisältö...

 Kaunis kortti kauniine ajatuksineen oli mukana. Nämä ovat kyllä niin hyviä ohjeita, että jos näitä noudattaa niin saa elämästään paljon iloa ja onnea irti! Tämän laitan aarrelaatikkooni!
Viltsu oli tehnyt minulle aivan järjettömän ihanan pienen kirjan atc-korteilleen. Kirjassa on kaikkea ihanaa "härpäkettä" ja kuvia sekä hänen omia runojaan liittyen noihin upeisiin värikylläisiin kortteihin... Tässä ihana atc "Tähtiin kirjoitettu" johon hän on kirjoittanut upean runon! Ettehän kopioi näitä runoja koska nämä ovat Vilimarikan kirjoittamia.

Tämän värikkään kortin nimi on "Paratiisiin". Halusin sen koska siinä on juuri noita värejä joita etenkin tällä hetkellä kaipaan ja janoan.

Tässä on aivan herkullinen aukeama, joka sisältää ihanan pienen tagin omassa taskussaan!

Tämän kauniin keltaisen kortin nimi on "Cupcake". Sillekkin on oma paikkansa tuossa pallokuvioisessa taskussa ;)

Luna-neiti paikallisti heti hänelle houkuttavimman jutun, eli pinkin sulan ;) Sai hän sitä vähän varovasti nuolaista, mutta ei yhtään enempää ;)

Tämä pieni höyhentasku on Buddha-kortin koti. Kortin nimi on "Henkinen tasapaino". Jälleen upea Viltsun runo jota lukiessa tulee hyvä ja lämmin olo. Oikea hyvänolon-runo!


Sanoinkuvaamattoman suuret kiitokset ihanaiselle Viltsulle tästä ylläristä! Tämä ilta meneekin sitten soffalla köllötellessä ja ihaillessa ja hiplatessa tätä aarretta! Kiitos, kiitos, kiitos!

Tässä vielä kuvat minun hänelle tekemistäni korteista:
"Aavikon valtiatar" 

"Buddha" 

"Valotar" 

"Voiman antaja"

2 kommenttia:

  1. Mukava yllättää välillä sinutkin. :) Hyvä mieli siitä tulee, kun toinen pitää siitä, mitä olen tehnyt.
    Minäkin nautin suunnattomasti saamistani vaihdokeista. Näytin Murusellekin atc:t(kin) ja hän tuumasi välittömästi,e ttä minähän se tuossa kamelikortissa olen! :D Suomalaisessa koivumetsässä kamelilla ratsastava itämaan prinsessa. ;) Kiitos sinulle, ystävä rakas!

    VastaaPoista
  2. WAAAUUUUU MIELETTÖMÄN UPEITA
    Lunalla näyttäisi olevan sulan syöminen mielessä :D

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!