keskiviikko 25. joulukuuta 2013

JOULUAATON KUVIA

 Muutamia kuvia jouluaatosta täältä meiltä. Kuten kuvasta näkyy, maa on lumeton. Se ei minua haittaa, koska mukavaa on tässä lämpimässä joulussa se, että lämmityksessä säästää!

Vanhempien luona oli taas perinteiset jouluherkut tarjolla. Minä söin taas aivan liikaa!! Miksi en ikinä opi syömään sopivaa määrää?! No kun se on niin hyvää ;)
 Meidän tytöllä oli tosi lahjarikas joulu. Häntä Joulupukki muisti monella lahjalla! Tässä muutamia kuvia hänen lahjojensa avaamisoperaatiosta ;)
Lahjapaketti piti merkata ensin puskemalla että "Tämä on minun"

Näin kaunis joulupallo sieltä löytyi!

 Seuraavaksi Linda-tädin tuoman lahjapussin kimppuun. Pää piti heti tunkea pussiin kun sieltä tuli niin huumaava mirrinmintun tuoksu....Mitähän sieltä oikein löytyy?....

 Tämä paketti tuoksui "kisun huumeelle" ;) Se piti avata tietty heti!


Kieli pitkällä sitä piti nuolla ja haistella. Lelu oli ihan märkä kuolasta hetken päästä ;)
 Linda oli meille tehnyt Ifolorilla tälläisen ihanan "Kuvamuistoja" kirjan. Siinä on kuvia 2012-2013 vuosien ajalta. On kuvia vanhempiemme kotoa, Lindan kotoa ja meiltä. Aivan ihana on selata kirjaa ja muistella mitä on milloinkin tapahtunut. Hän on tehnyt jo monena jouluna samanlaiset kirjat meille ja ne ovatkin oikeita "Mitä-missä-milloin"-kirjoja! Kiitos ihanasta lahjasta!


Mukavaa Joulupäivää kaikille. Isäntä lähti pihasaunaa lämmittämään...

8 kommenttia:

 1. Vilken fin bildbok!
  Och din Luna hade roligt på julafton. Spännande med alla prasslande papper... ;)
  God fortsättning på julhelgen.
  Kram!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack så mycket Sussie! God fortsättning på julhelgen till dig och din familj också :)

   Poista
 2. Ihanaa Joulutunnelmaa ja tuo Lunan ilme on mainio. Ja akropaattisesti istuu vain takatassuilla :D. Kannattaa ruveta kuvaamaan ensi jouluksi uusia pin up-kuvia :D.. Minä ja miehenikin saimme rakkaan kuvakirjan Mimosan vuodesta. Minulla on idea tehdä tuollainen kirja atc-korteista. Minulle tulleista ja minulta lähteneistä. Eikö ole ihana idea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea kuvata Lunasta pin up-kuvia, mutta en aio itse kyllä olla tuossa toisen pin upin asemassa ;DDD Ja mahtava idea myös tehdä kirja atc-korteista. Muistaakseni Jaanakin oli tehnyt omistaan sellaisen kun näin hänen blogissaan. Kyllä jo vähän sormet syyhyäisivät askartelujen kimppuun...

   Poista
 3. Saimme aivan mielettömän ihanan ja uniikin joululahjan! todellisen aarteen kirjan muodossa! <3 Kiitos Sussu!

  VastaaPoista
 4. Kurkkaa ensimmäistä runosta tehtyä SoulGollage-korttia Sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se on aivan mahdottoman upee!! Kiitos kiitos!!

   Poista

Kiitän kommentistasi!