torstai 12. joulukuuta 2013

ATC-VAIHTOPOSTIA ENKULILTA

"Merihevoset"

Tänäänkin oli onnenpäiväni koska sain sanoinkuvaamattoman upeata postia rakkaalta Sielunsisareltani Enkulilta Upeat värikylläiset mystiset ja henkiset kortit tässä esittelyssä.

"Madonnan valo"
 "Tie"
 "Temppelin kukka"
 "Helmi"
 "Usko"
 "Valon voima"
 "Valossa"
 "Ylin enkeli"
 "Merenvoima"
Nämä iki-ihanaiset sukat hän oli tehnyt minulle! Minä en voi sitten ymmärtää miten joku voi osata tehdä näin upeita kutomuksia! Kyllä näissä on ollut kova tekeminen!! 
Nämä ovat todelliset voimasukat!
 Tämän suloisen taulunkin sain. Ihana teksti, jota yritän jokapäiväisessä elämässäni toteuttaa. Tämä on hyvänä muistutuksena! Niin suloinen taulu!
 Kortit tulivat kauniissa metallirasiassa joka on kuin tehty atc-korteille! Klaus Haapaniemen ihanan mukin sain myös. Tämä on lempimukini ja nautin tästä ihanat höyryävät teet ja kaffit!
 Kaunis joulukortti. Voipa sanoa, että Enkuli taivaan...

 Meidän tyttömmekin seurasi jännityksellä vieressä kun avasin tätä aarrepakettia. Hän omi heti itsellensä eilen Tarjalta tulleen lintukuvioisen postituslaatikon ;) Minä kerään aina kaikki laatikot talteen ja Luna menee niihin makoilemaan, eli ollaan laatikonkerääjiä molemmat ;))
TUHANNET MILJOONAT KIITOKSET RAKAS ENKULI KAIKISTA IHANUUKSISTA!!!

3 kommenttia:

 1. IHANAA kun lahjani oli mieluisa.

  Pelotaa, jos huomenna kuvaat Lunan lähettämässäni Reino-laatikossa, joka on yltympäriinsä täynnä teippiä. Siinä ei kyllä käy hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Kyllä sekin kelpasi Lunalle vallan hyvin ;) Piti hänen sekin testata ;D

   Kyllä oli lahjat todellakin mieluisia ja sukat oli kuin "tehty minulle"...ai niinhän ne olikin ;D

   Poista
 2. Eksyin tänne ohimennen ja nyt on pakko kommentoida, että ihana kisu sinulla ja ihan mahtava tämä laatikkokuva, samoin kuin alareunan kuva lahjakissasta :)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!