keskiviikko 18. syyskuuta 2013

UUSIA ATC-KORTTEJANI

 "Runsaan sadon suojelija"
"Pyhä"

"Äiti ja lapsi"

"Lintujen suojelija"

"Rosebud fairy"

"Kuningas"

"Sisäinen melodia"

"Mietiskele"

Tässä hetki sitten valmiiksi saamani atc:t. Nyt on Enkulin vuoro valita näistä ensin omansa, koska minä olen rohmunnut häneltä niin monta korttia, että vaaka on kallistunut toiseen suuntaan ja haluan saada hänen kirjeeseensä täytettä ;) Eli Enkuli, katsoppas jos näistä joku tai jotkut kortit kiinnostaa...

9 kommenttia:

 1. Runsaan sadon suojelija ja äiti ja lapsi kortti olisivat Minulle varatut, jos ovat vapaina. Minäkin katselin tänään madonna aiheisia kuvia. Teen kaksi madonnaa tilalle. Käykö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varattu sinulle nuo. Käy hyvin eli tee vaan Madonnia! Aika hyvin kun molemmat ollaan oltu samoilla aiheilla!!! Tykkään heistä! Mutta mites sitten käy mun "velan"?! Mä kyllä väsään viikonloppuna lisää kortteja ;))) Sitten saadaan tilit "täsmättyä" ;)

   Poista
 2. Ja olen ahne nyt kerralla. Tuo Pyhä olisi myös minun korttini. Nyt vasta huomasin, että sain valita ekana. Ihanaa. Kiitos. En raski ottaa kaikkia, että muutkin saavat :D

  VastaaPoista
 3. I´m very found of religious ATC´s so these are great in my opionion.
  I hope to be more active soon and maybe then we can make a trade? ;)

  Have a great evening!
  Susan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Susan! I would be very happy to make a trade with you!! Jippiii! I will make new tradable cards soon! ;) Have a good evening my friend!

   Poista

Kiitän kommentistasi!