torstai 4. huhtikuuta 2013

KUVIA KYÖKISTÄMME

Laitanpa tähän muutaman kuvan kyökistämme. Kuten kuvista näkyy, on kisu-tyttömme aika linssilude kun aina kun kameralla tsuumailin niin hänen piti tulla tarkistamaan että kuvauspaikat on kunnossa ;)
Uudistin siniseksi maalaamiani vanhoja keittiönkaapistoja poistamalla parit ovet, jotta saan vähän muutakin väriä lisättyä "helposti", ettei tarvitse ruveta maalaamaan koko kappeja. Tässä alla kaapit ovien kanssa ennen muutosta....
Haluamme säilyttää nämä kauniit vanhat kaapistot sellaisenaan, koska ne jos mitkä henkivät vanhaa tunnelmaa ja sielukkuutta.
 Jostain blogista (jonka nimeä en nyt muista millään) löysin vinkin näihin valosarjoihin, eli ostin kaupasta tavallisia valkoisia pahvimukeja ja pyöräytin ympärille suloisen värisiä papereita ja pitsejä ja painoin valon pohjan läpi. Kieltämättä vähän kuin lasten synttärikutsujen meininkiä, mutta sehän sopii meikäläiselle ihan hyvin ;) Hempeitä on. Enpä ole malttanut vielä ottaa pääsiäiskoristeitakaan pois kun nekin sointuu niin hyvin...
Tässäpä Luna-neiti tarkkailee taas että osaan ottaa oikeasta kuvakulmasta fotoja ;) Keittiön pöytä on isännän tekemä. Hän on imenyt vaikutteita pöydän muotoon englantilaisesta sisustuksesta.

Hylly on roskislöydös kylämme roskiksesta. Se oli tummanruskea ja maalasin sen valkoiseksi. Se oli kuin tehty keittiön seinälle. Kirppislöytö-lasipurkkeihin olen tallettanut riisit, jauhot ja makaroonit ja niistä näkee hyvin mitkä alkavat olla lopussa...Näköjään vähän kaikki ;) 


Kylämme kirpputorilta löytyneitä metallirasioita, roskiksesta löytynyt vanha greippimehutölkki ja mummin vanha ananaksen muotoinen keramiikkavati. Siinä hänellä oli aina karamellia tarjolla.
Kaunis ja värikäs kansi. Harmi vaan kun kamerani haalensi kuvan. En jaksanut säätää sitä paremmin.


Pidän paljon vanhoista koulun opetustauluista. Nehän on katoavaa kansanperinnettä. Muistan, kuinka ala-asteella opettaja toi aina esim. uskonnon tunnilla jonkun taulun luokan eteen. Silloin ei ollut videotykkejä eikä muita hienouksia ja nämä koulutaulut olivat aivan luonnollisen tuntuisia opetusvälineitä. Kirpputoriltamme niitä vielä löytyy. Olen sieltä löytänyt tämän kaakaon sekä kahvin, mutta vielä tee puuttuu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän kommentistasi!