torstai 5. maaliskuuta 2015

TILKKUTÄKKI ROMULYYLIN AURINKOISEEN TAPAAN

Eilen sain upeeta postia, nimittäin Romulyylin tilaustyönä minulle tekemän tilkkutäkin. Hänellä oli esittelyssä kirpputoritapahtumaan menevä tilkkupeitto ja sitä yritin vongata ja kinuta itselleni, mutta hän ei voinut myydä sitä etukäteen, koska sen oli määrä mennä myyntiin kirppistapahtumaan. Ihanaa, että hän suostui tekemään minulle samanlaisen ihanuuden!

Heitin sen sohvan päälle ja siinä silmänräpäyksessä oli Luna-neiti jo vallannut sohvan ja peiton kuten kuvasta näkyy. Hänen ilmeensä kertoo kuinka paljon hän pitää tästä kauniista peitosta. Aivan keskelle sohvaa piti käydä maaten ;) Eikö olekkin ihanan värinen peitto? Nyt meillä paistaa aurinko olohuoneessa aina!


 Ihanainen Riitta Sinikka oli tehnyt minulle myös ihanan Frida-koristeen! Niin ihanan värinen ja tuo kortti on kaunis! Kiitos!


Pitääpä vähän "elvistellä" näillä ihanilla tyynyilläkin. Nekin on Romulyylin käsialaa. Tuon vasemmanpuolimmaisen voitin hänen arvonnassaan viime kesänä ja tuon ihanan Madonna-tyynyn minä ostin häneltä edellisenä vuonna.

Lunan kanssa kiitämme ihanaista Riitta Sinikkaa alias Romulyyliä näistä ihanuuksista. Kiitos tuhannesti että saimme palan iloisuuttasi ja aurinkoasi tänne meidän huusholliin!

14 kommenttia:

  1. IIIIK MITEN IHANA. Ei mikään ihme tuo Lunan omistusilme. Hän todella rakastaa tuota tilkkutäkkiä. Upea tuo Riitta Sinikan tyyli. Hän todella osaa piristää toisten päivää. Tosiaan aurinko paistaa teille nyt.

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis ja ihanat värit.Taitavaa työtä.Olet onnekas.

    VastaaPoista
  3. Minun katse kiinnittyi tietenkin heti tuohon ihanaa Luna-neitoon, hän on niin IIIIIHANA! Mutta kaunis on tuo peittokin, kyllä tekee varmasti ihanan säväyksen koko huoneeseen. Taitavaa tekoa todella. Ja Lunan tyytyväinen ilme on varmaan paras palkinto :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä Romulyyli se osaa ja värisilmää löytyy! ♥ Aivan ihana! Lunahan on ilmeestä päätellen ihan leuhkaksi käynyt ;) kyllä saa noin hienolla peitolla elvistelläkin.

    VastaaPoista
  5. Voi kun osaisi itse tehdä tuollaisia värikkäitä tilkkutöitä!
    Kissat taitavat tykätä värikkäistä peitoista. Tyttären perheen Pikkuveli-kissan suosikkiväri on punainen. Punaiset fleecet, punainen nojatuoli ja punaiset tyynyt ovat suosikkipaikkoja :)

    VastaaPoista
  6. Niin siitä piti vielä kirjoittaa, että eilen vein lähetyksen postiin. Lähti ykköspostina ja pitäisi olla sen kokoinen lähetys, että kannetaan kotiin asti. Toivottavasti on perillä jo tänään :)

    VastaaPoista
  7. Todellakin aurinko paistaa huoneessasi pimeimpänäkin päivänä. Ihanaa väriterapiaa.
    Luna on myös aivan ihana.

    VastaaPoista
  8. Voi että miten ihana, tekee terää kun saa katsella tuota peittoa auringon sijasta, toivotaan että alkaa paistamaan se oikea aurinkokin pian:)

    VastaaPoista
  9. Kiitos teille ihanat kommenteistanne ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. ♥oi sinua ihanuus, miten kauniisti kirjoitat: kiitos♥ huippu suloinen Luna! terveisiä hänelle Muskalta, Nemiltä, Siiamilta, Milbonalta, Helmiltä, Tiukulta ja Täplältä (kisuja), ja kaikilta muiltakin karvaisilta ystäviltä meidän perheestä.♥ Ihanaa viikonloppua Sinulle!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta Sinikka ja karvaiset kaverit ;))) ♥♥♥

      Poista
  11. Ihanaa väriterapiaa! Ihana peitto ja tyynyt! RomuLyyli on mestari! Ihana Frida!
    Ja sokerina pohjalla kisu! <3
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sisko ja hyvää viikendiä myös sulle ♥

      Poista
  12. Ohoh! Onpas upea peitto! Tokihan Luna-neidin kelpaa. :) Frida <3

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!