keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

IHANA HYLSY-KIRJA RAIJA-ANNIKILTA

 Tänään oli iloinen päivä kun sain ihanaa postia RaijaAnnikilta Meillä oli nimittäin "hylsykirja"-vaihto tai "Tuubi-kirja" kuten kivan nimen RaijaAnnikki keksi tälle kirjalle ;)
Eli kyseessähän on vessapaperirullista tehty ihana "härpäke"-kirja.


 Aivan hellyyttävän suloinen lusikkakoriste oli kannessa! Raija-Annikki on sen ilmeisesti itse tehnyt. Kaunis ♥
 RaijaAnnikki tietää, että minä tykkään kaikenlaisesta "härpäkkeestä" eli nauhasta, narusta ja kaikenlaisista koristuksista ja tämä kirja on niitä ihanuuksia pullollaan! ♥♥♥ Ihana kirja!

 Nami mitkä värit!!! ♥♥♥

 Taskuissa eli hylsyissä on ihania pikkuisia tageja ja atc-kortteja!
 Miten ihanan paljon katsottavaa ja hiplattavaa ♥
 Hassunhauska sammakko-soittaja soittelemassa kevätserenaadeja ;) ♥


 "Oman tiensä kulkijat" ATC
Takana lukee myös:
"Löydä oma tiesi ja aurinkosi"
-RaijaAnnikki- "Soitan sinulle" ATC


 Suloinen ATC-kortti jonka takana lukee alla oleva teksti
 

 Ihania pitsejä ja värejä!!! I love Shabby Chic!


Tämä extra atc-kortti oli mukana myös. Aivan kutkuttavan suloinen ja Pääsiäinen tulee todellakin siitä mieleen! Kiitos tästä huippuihanasta kirjasta ja kaikista ihanista extroista, jotka olit mukaan laittanut! 
 
Olipahan taas aivan valloittavan ihku-ihana vaihto! Jokaisen teidän tekemät kirjat ovat minulle niin tärkeitä aarteita ja niitä aina silloin tällöin selailen eli suuri kiitos teille kaikille, jotka olette minun kanssani kirjavaihtoja tehneet! ♥

6 kommenttia:

 1. Ole hyvä Susanna.On aina niin kiva vaihtaa kanssasi ja kiva tehdä . Huomenna saan vasta postista omani ja odotan tohkeissani.Hyvä mieli tuli sanoistasi.Kaikki tuli ehjänä perille-pelkäsin kun tungin sen postilaatikkoon melkein nippa-nappa.Noita lusikoita olen tuunaillut kaulakoruksi ja koristeiksi.Servettiä on kukka siinä.Lepo on tehnyt hyvää ja olo alkaa jo tuntua paremmalta, osansa kait myös "domigilla"eli teetä ja hunajaa.Päivä unia ja lepoa.Ihanaista iltaa sinulle ja kiitos vaihdosta.

  VastaaPoista
 2. Upea härpäke kirja! On tuossa ollut Raijallakin miettimistä! :DD

  VastaaPoista
 3. Kyllä nyt aloittelija kalpenee :-o On tuossa ollut valtava työ!!!
  Kuinka monta "sivuja" oikein on, kun sinne mahtuu noin paljon kaikkea. Aivan uskomaton, hersyvä, naisellinen, kaunis, rehevä, pursuava!
  Sinillä yhden tällaisen näin, mutta sitä ennen en ole edes tiennyt tällaisia olevan olemassakaan. Mutta taiteilijat luovat juuri sellaista, mitä ei ole ennen ollut.
  Huikeaa! Hyvä te!
  Joskus minä vielä yllätän ;-)

  VastaaPoista
 4. WAU WAU JA VIELÄ KERRAN WAU. Kyllä nämä hylsykirjat ovat upeita, Minäkin aloitin hylsyjen keräilyn

  VastaaPoista
 5. Kirja on kyllä ihastuttava "härpäkenamunen" :)

  VastaaPoista
 6. On kaunis ja ihana kirjanen, kaikkine härpäkkeineen ja ajatelmineen. Sammakko sai hymyn huulille :) Uskomattoman taidokas kokonaisuus, kaikista kauneimpana yksityiskohtana mielestäni tuo lusikkakoriste. Siis WAU!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!