torstai 19. maaliskuuta 2015

HYLSY-KIRJAVAIHTO RAIJA-ANNIKIN KANSSA

 Tässäpä kuvia hylsy-kirjasta, jonka minä tein RaijaAnnikille Eli hylsy-kirjahan on vessapaperirulla hylsyistä tehty kirjanen. No tämä minun vähän paisui kun liimailin kaikenlaisia koristeita ja sitten huomasin etten saakkaan sitä mitenkään sidottua, joten jouduin tekemään siitä näin paksun ;)

 Päätyyn mahtui kortille tasku ja minua nauratti kun olin saanut sen valmiiksi niin huomasin, että tuossahan kisu kurkkii tuota talitinttiä tuolta taskusta käsin ;))


 Tein tälläiset koristeet liimaamalla pahvinpalalle hauskat netistä löydetyt kuvat.

Kiitos vielä RaijaAnnikille vaihdosta. ♥ Tätäkin kirjaa oli hauskaa tehdä! ♥

9 kommenttia:

 1. Voi apua miten ihana. Miten olet sitonut nuo sivut kansiin? Ihan pakko on ehdittaa hylsykirjavaihtoa. Olen ensiviikolla lomalla, jotn voisin tehdä muutaman sivun kirjasen sinulle (vaikka viisi sivua). Olisiko sinulla aihetoivetta? Ja ei mitään aikataulua sovita, vaan ihan rauhassa tehtäisiin. Käykö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli ♥ No tuosta sitomisesta tuli vähän omituinen kun kirja paisui niin paksuksi, että en olisi saanut sitä muuten sidottua. Liimasin jokaisen sivun parilla pahvisuikaleella toisiinsa ja sitten koko höskän vielä kiinni pahviseen selkämykseen. Tämä oli vähän vaikea saada kasaan, eli siitä viisastuneena yritän saada tehtyä ohuemman seuraavalla kerralla ;) Jee tehdään vaan viiden sivun tuubi-kirjat ;)) ♥

   Poista
 2. Voi hyvänen aika tätä runsauden määrää ja kauneuden pursuamista! Minulta menisi viikkokausia tällaisen tekemiseen!! Minäkin yritin kurkkia, miten olet sitonut kirjan, kun se on noin paksu ja pullollaan kaikkea ihanaa.
  Aaaaah!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna! Tuossa edellä yritin jotenkin kertoa miten sen sidoin. Tuli aika paksukainen ;)

   Poista
 3. Voi ihana Susanna, Luin ja katselin sitä juuri tuossa aamukahvi pöydässä ja mies ystävä kysyi että onko se niin kiva että koko ajan pitää ihailla.On, on sanoin.Noita ajatelmia voi vaikka joka aamu lukea niissä on niin paljon viisauksia.Tuo runsaus ja hörpäkkeet on vaan niin ihania.Kiitos ja ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Kiva että tykkäät. Se on kyllä sellanen härpäke että toista samanlaista ei taida tulla ;) Nuo miehet ei välttämättä aina oikein tajua mikä näissä viehättää, mutta onneksi niiden ei tarvitsekaan, vai mitä ;) Sehän on meidän juttu tehdä näitä rentouttavia askarteluja, hihii! ♥ Kivaa viikonloppua myös sulle!

   Poista
  2. No juu-ei kaikkea tarvi ymmärtää.

   Poista
 4. No jo on upea ♥ kaikkea ihanaa olet saanut ympättyä sivuihin ♥ Olen kanssa tehnyt noita ATC-korteille, itselle ei ole vielä jäänyt yhtään kaikki mennyt vaihtoihin;)

  VastaaPoista
 5. Tosi tosi ihana tämäkin kirjanen! Söpöläinen härpäkkeineen päivineen, pitsiä, kauniita kuvia, ja ihania elämänviisauksia.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!