perjantai 12. syyskuuta 2014

SAILAN ATC-VAIHDOSTA SAADUT ATC-KORTIT

"Raameissa" (Tiinalta) 

"Perhosvaikutus" (Tiinalta)
 
Sain tänään upeat kortit, jotka liittyivät viimeiseen Sailan atc-vaihtohaasteeseen. Nämä kauniit kortit on minulle taikonut omista lähettämistäni materiaaleista  Tiina "Kortteja Tiinan tapaan"-blogista. Hän onkin aivan uusi tuttavuus minulle ja hänellä on blogissaan upeita kortteja ja muuta mukavaa. Kiitos Tiina näistä kauniista korteistasi!
 Tässäpä tervehdys teille myös Luna-tytöltä. Eilen tuli tasan 3 vuotta täyteen kun Luna muutti tänne meidän iloksemme ja pikku-tytöksemme! Naisen ikäähän ei saisi paljastaa, mutta Luna on luultavasti noin 4,5 vuotias, koska minulle sanottiin, että hän oli silloin n. 1,5 v. Haimme hänet Kisu r.y.:ltä Tampereelta ja päivä oli silloin 11.9.11. Aika hieno päivämäärä vai mitä ;)

 Minä olen ollut tänään kesälomalla ja Luna näyttää nauttivan kun mami on seurana ;) No kyllä nautin minäkin. Taidan mennä köllöttelemään lattialle kissin viereen vähäksi aikaa...
Kivaa viikonloppua sinulle ja kiitos kun kävit poikkeamassa blogissani!
 


8 kommenttia:

 1. Ihanat kortit olet saanut. Oi oi tuota ihanaa Lunaa. Ihana päivämäärä todella,koska myös ukkelilla oli synttärt eilen. Oli kyllä Lunalla iso ihana tuuri, että pääsi teille prinsessaksi. Voiko parempaa elämää kissa toivoa. Ihanaa lomapäivää teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli! Tulin juuri puolukoita poimimasta. Olin äidin ja isän kanssa metsässä. Kylläpä olikin ihanaa nuuskia metsän tuoksuja! Myöhästyneet syntymäpäivä onnittelut ukkelille ;) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. On kauniit kortit mitkä sait! Ja Luna kisuliini... Ihana rauha hänestä huokuu, tyytyväisyys ja kaikesta näkee että siinä lekottelee hyvin onnellinen ja rakastettu kisu :) Kolme vuotta sitten taisi tosiaan olla Lunan elämän onnellisin päivä kun pääsi rakastavaan kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Luna onkin tyytyväinen ja niin kiltti, ettei toista tule vastaan samanlaista ;) Silloin kun menin häntä hakemaan niin sijaispaikassa sanottiin, että Luna tiesi että häntä tullaan hakemaan kun hän oli koko aamupäivän tuijottanut ulko-ovelle ja käynyt välillä katsomassa, että tuleeko sieltä jo pian joku ;)

   Poista
 3. Voi tuota Lunaa! Aivan ihana neitokainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viltsu ;) Hän on kyllä sellainen sydäntenmurskaaja ;D

   Poista
 4. Kauniita on kortit:) Lunalle paljon paljon onnea ja teille kanssa, että pääsi Luna ihanaan ja hyvään kotiin. Kyllä kuvista näkee, kuinka hyvä on Lunan olla:) Ja tiesi vielä että kohta pääsee hyvään kotiin, tuli ihan tippa silmään. Me otettiin kanssa nuo meidän kaksi kisua Kattilasta täältä Hämeenlinnasta, niin tarkoitus oli, että vain pentu otetaan, mutta itse pentueen äiti kissa tuli heti mieheni jalkoihin puskemaan ja mieheni kysyi, että onko äiti kisulle jo kotia, ja kun ei ollut oli selvää, että meille hän sitten tuleepi. Tuo hänen pentunsa Lumi oli kaikista arin pennuista, Kaikki muut pennut olivat jo varattuja ja ihmettelin, että Lumi kissaa ei kukaan ollut huolinut (pahnan pohjimmainen, arin, pentueen heikoin, häntäkin oli mennyt poikki synnytyksessä ja tosi pieni ja pieneksi jäikin) huomasin Lumen heti ja rakastuin siihen pienen pieneen Lumi tyttöseen ja uskon, että oli tarkoituskin, että hänet saisimme. Äiti Lady on tosi Lady ja meidän prinsessa ja Lumi onkin sitten ottanut minut keino emokseen, kun tuolla eläinmaailmassa äiti kissa jossain vaiheessa erkaannuttaa poikueensa ja hieman on "ryytynyt" tuohon Lumi pikkuiseen, kun hän on niiiin huomion kipeä, niin no minä sitten otan hänet "siipieni" suojaan;) Kissoista saa niin paljon... Eikö ole ihanaa, että meillä on niiin ihanat kissat (lapset). Rapsutuksia kovasti ihanalle Lunalle ja muutenkin kaikkea hyvää teille. Vähän veny tuo tekstini, mutta on niin kiva puhua noista meidän mussukoista ja varmasti ymmärrät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Silkku pitkästä viestistäsi ;) On aina ihanaa kuulla kisu-tarinoita, onnellisia sellaisia! Ihana on tuo teidänkin tarinanne! Teitte kyllä ihanasti kun otitte äidin ja tyttären samaan perheeseen. Olisi se ollut aika kurjaa jos äiti olisi jäänyt sinne yksin. Lapsia nuo pienet karvaiset pallerot kyllä ovat. Minäkin aina puhun meidän "tyttärestä" ;DD ja tietty minä olen äiti ja Harri iskä ;DD Terkkuja sinne teidän pesueelle!

   Poista

Kiitän kommentistasi!