maanantai 29. syyskuuta 2014

OLOHUONEEN SYYSTUNNELMAA

Pitääpä laittaa kuvaa olohuoneemme syystunnelmasta. Innostuin vaihtamaan vähän harmonisemman väriskaalan olkkariimme kun syksy saapui. Vaihdoin kirjakaappiimme valkoiset verhot peittämään kirjat. Näin saa helposti siistiksi näkymän, eivätkä monenväriset  ja kokoiset kirjat näy kaapista lasien takaa. Tulostin tietsikalla harmaat tähdet koristeiksi oviin. Jalkalampun jalan spreijasin valkoiseksi kun se oli aiemmin musta-kulta-värinen ja muuten kirppikseltä ostettu muutamalla eurolla.

 Pakko ostaa kauniita kukkia pöydälle aina ajoittain. Ne pistävät feng-shuit kohdalleen ;))
Tälle seinälle kiinnitin kaikki elo-syyskuussa tekemäni mixed-media taulut sekä Enkeli-taulut. Tuli mielestäni ihan kiva kollaasi niistä kun ovat lähekkäin rykelmänä.
Kivaa iltaa sinulle ja kiitos kun kävit poikkeamassa!

5 kommenttia:

 1. Teillä on ukkelin ja minun mielestä suomen kaunein koti. Todella kaunista osaat tehdä. Ihanat ja rauhalliset värit olet valinnut. Ja ooohhhh tuota tauluseinääsi.
  TODELLA IHANAA

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunista ja harmoonista! Tuo tauluseinä on kuin alttari, ihanan rauhoittava ja levollinen. Voi että, olet taas loihtinut niin silmää hivelevää... Kelpaa siellä Luna prinsessaisen nauttia teidän kanssanne kodin lämmöstä :)

  VastaaPoista
 3. On niin viihtyisää ja kaunista !!! Ja kollaasi on hieno!

  VastaaPoista
 4. Teillä on niin kaunista! Niin kaunista! Jos minä salaa muuttaisin jonkun huoneen nurkkaan asumaan?

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!