sunnuntai 28. syyskuuta 2014

ATC-KORTTEJA "VINTAGE CIRCUS"-TEEMALLA

 Tilasin Paperellasta kivoja Tim Holzin sabloonoita ja suihkeita ja testailin niitä atc-korttipohjiin. Tykkään kovasti niistä. Niillä saa hienoja vintage-tahroja. 
Tässä uudet kortit, jotka tänään tein ja ne ovat vapaana vaihtoon...
 "Onko taivaassa klovneja?"
 "Mitä mietit?"
"Riisu naamiosi"
Tästä kortista pidän erityisesti, koska siinä tuo piirtoheitinkalvolle tulostettu kuva peittää naisen kasvot ja naamion taakse pystyy kurkistamaan kun kääntää kalvon pois edestä.

 "Noita ja pöllö"

 "Olisiko aika jäädä eläkkeelle?" (varattu Mervi P:lle)
"Ei aina ole hauskaa" (Varattu Mervi P:lle)
 
Tykkään näiden korttien värittömyydestä. Välillä on mukavaa tehdä mustavalkoistakin värien sijaan. Rakastan näitä vintage-sirkus kuvia, koska niistä välittyy niin voimakkaasti tunne ja noiden klovnien kasvomaalien alta paljastuukin aivan toinen todellisuus...
 
 Luna-tyttö halusi välillä keskeyttää mamin askartelupuuhat ja tuli syliin kehräämään. Tämä on tuiki harvinaista herkkua sillä hänhän on "enemmän kuin sylikissa" ;)) Aina välillä hän kuitenkin osaa yllättää positiivisesti ja tulee pitämään äitiä hyvänä ;)
 Piti sitten vähän poseeratakin teille blogi-kavereille...
 
Mamin mahaa piti hieman kynsiä välillä, ettei käy liian hempeäksi touhu ;)
Terveiset täältä meiltä ja mukavaa päivää!


7 kommenttia:

 1. Mahtavan hienoja kortteja olet tehnyt! Vaihtaisitko kanssani kaksi alimmaista korttia?

  VastaaPoista
 2. Voi jee tuota Lunaa :) on se niin mainio, silmät kirkkaina siinä ihmettelee ja kurkistelee. Meinas jäädä kortit toiselle sijalle kun huomasin että Lunastakin on kuvia. Mutta siis upeita sirkuskortteja! Huomaa että aihe on sinulle mieluinen, mahtavan tunnelman olet taas taikonut näihin kortteihin. Toi naamiokortti on ihan yliveto.

  VastaaPoista
 3. Jestas tuota Lunaa, mikä poseeraus. Tottakai on käytettävä välillä kynsiään, ettei ole liian pehmoa.

  Mieletöntä tämä sinun upeisen töidesi maailmaan putkahtelu. Uskomattoman upeita. Ihania nuo uudet ostoksesti. Noita ja pöllö puhuttelee minua, olisiko mitenkään tulollaan minulle????
  Minulle tulee heti kriisi. En saa mitään muuta aikaan kuin juostua tukka putkella hevikonserteissa. Kääk. Onneksi minullekin tulee maaleja ja suihkeita paperilohikäärmeestä (on muuten ihana mömmökauppa). Pakko aloittaa maalaaminen ja askartelu

  VastaaPoista
 4. Ihanuuksia. Tuo kisukin kuuluu samaan sarjaan-ihana. Kivaa uutta viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 5. Olit jo ehtinytkin blogissani kertoa, että yllärikortit käyvät :) Hyvä juttu! Aiemmin jo piti sanoa, että Luna on niin ihanan nauravaisen näköinen tuossa yhdessä kuvassa, selvästi nauttii! Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Voi tuota kisua :). Riisu naamiosi kortti kiinnostaisi, onko vapaa vaihtoon. Mielettömän ihana koti sinulla !!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!