maanantai 29. syyskuuta 2014

EIKÄ MAKSANUT MITÄÄN!

 Edellisessä postauksessani kerroinkin, että sain Symppis-vaateliikkeestä hyvää askartelumateriaalia, joka olisi mennyt muuten roskikseen. Nämä vaatemerkkilaput ovat täydellisiä tageja!
 Gessoa pintaan...
 ...ja akryyleillä maalaamaan upeita värejä...
 Art mediumilla liimataan kuvia kortteihin...
 ...tässä korttien toiset puolet...
 ...ja simsalabim! Tälläinen pikkuruinen "Kämmen-kirjanen" siitä tuli. Saranarenkaaseen mahtuu näitä kortteja aikalailla, eli siihen voi lisätä niitä ajan myötä lisää. Tekstit puuttuvat vielä korteista kun olin niin innoissani, että piti jo päästä esittelemään tätä ;)
 Tämä kämmenkirja voi kulkea esimerkiksi mukana käsilaukussa roikkuen. Siihen voisi vaikka laittaa kuvia omasta Luna-kisusta tai muista rakkaista asioista omassa elämässä tai hyviä elämän ohjeita tai ajatuksia. Näin ne kulkevat mukana ;)
 Sain kaupasta myös valtavan kasan silkkinauhoja. Pätkiä ovat tosin suurin osa, mutta sehän ei tahtia haittaa, koska niistä saa mainioita hapsuja kirjojen reunoihin yms.
 Nämä ovat mielestäni hassuja ja kivoja askartelussa. Nehän on henkarien kokomerkkejä, jotka nekin olisivat menneet roskikseen, mutta onneksi kiva kauppias oli ne säästänyt ja antoi minulle.

Tässä yllä olevassa kuvassa näet miten olen käyttänyt noita kokomerkkejä kannen reunassa ;)

 Erikokoisia ja -muotoisia merkkilappuja on kiva koristella. Tässä erilaisia kortteja joista tulee varmasti hauskan näköinen kirjanen kun roikkuvat tuossa saranarenkaassa... Olen saanut rautakaupasta ilmaiseksi nämä muuten roskikseen menevät tapettimallikirjat. Tapettimallithan uusiutuvat aika ajoin ja vahat mallikirjat joutavat roskiin. Onneksi kauppias säästää kirjat ja antaa niitä ilmaiseksi jos joku haluaa. Esim. kouluille ja päiväkodeille on niistä ollut iloa askarteluissa. Minäkin rohkaistuin kysymään ja sainkin kaksi kirjaa. Tapetit ovat napakkaa paperia ja niitä on helppo ommella ompelukoneella taskuiksi, kuten edellisessä postauksessani kerroinkin.

Minulle tuottaa suurta iloa se kun pystyn luomaan jotain kivaa täysin ilmaisista materiaaleista. On kiva saada keksiä uusia merkityksiä käytetyille tavaroille ja materiaaleille.
Kivaa päivää sinulle ja kiitos kun poikkesit täällä!

4 kommenttia:

 1. Toiselle roskia, toiselle aarteita! Upeita juttuja olet kehitellyt näistä "roskista".
  Minullakin oli kaksi tapettikirjaa. Ilmeisesti olen muuton yhteydessä heittänyt ne roskikseen, kun niitä ei mistään löydy. Arvaapa vaa, harmittaako!!!

  VastaaPoista
 2. Oih! IHANIA!
  Tämä postaus avarti kovasti. Olen monet kerrat miettinyt, millä väreillä nuo kirkkaat värimaailmat saadaan aikaan. Mitä käytetty pohjana ja mitä päälle. Nyt ymmärrän, miten maalaus saatu kokonaisuudessaan tehtyä. KIITOS!
  Ihanat pienet esineet kaikkiaankin. Oma Luna-vihko helpottanee töissäkin ikävää neitoa kohtaan. :)

  VastaaPoista
 3. Mikä ihana postaus heti viikon alkuun! Toi kämmenkirja on ihan paras, tosi kauniisti olet tehnyt ne pohjat ja kuviot... Ihanaa että sait kaiken tuon upean materiaalin itsellesi käyttöön sen sijaan että olisivat menneet roskikseen! Kyllä siinä on nyt mistä tehdä vaikka mitä ihanaa. Kivaa viikon alkua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Uskomaton olet. Ihanaa, että osaat keksiä kaikkea kivaa roskista. Pitäisiköhän minunkin kierrellä ihanien kauppiaiden luona. Nuo pahvitagit olisivat tosi ihanuuksia ja nuo kokomerkit ja nuo nauhat... Tuo kammenkirja on huippuihana.
  Ihanaa viikkoa sinulle rakas soulsysterini.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!