lauantai 30. joulukuuta 2017

ARVONTAAAA!!!!


Näin vuoden vaihtuessa uuteen ajattelin laittaa pienen arvonnan pystyyn täällä blogissani kun en ole laiskuuttani sellaisia juurikaan järjestänyt. Olen tehnyt tälläisen "Junk journal"-kirjasen ja se sisältää kaikenlaista "roskaa" eli sekalaisia papereita ja tagejä ym. muuta pientä jota voi käyttää askarteluissa tai sitten tuunata tätä itse eteenpäin. En ole sitonut kirjaa vaan laiton kaikki kuminauhalla kansien väliin, eli sieltä voi poistaa lehtiä tai sinne voi lisätä niitä miten itse haluaa.


Kirjan koko on 23,5 cm x 16 cm.
Jos kiinnostuit osallistumaan niin yhden arvan saa kommentoimalla tähän postaukseen. Arvonta suoritetaan loppiaisena eli lauantaina 6. tammikuuta, 2018 illalla ja julkistan voittajan sunnuntaina johonkin aikaan päivästä :) Haluan kiittää teitä ihania blogini seuraajia tästä kuluneesta vuodesta ja toivotan inspiraation täyteistä onnellista uutta alkavaa vuotta 2018!

16 kommenttia:

 1. Mukaan 😊 ihana kirja.
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää kirjasi. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Hyvää Uutta Vuotta ! Upean kirjan arvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa ilman muuta :) Kyllä on kaunis kirjanen. Kiitos itsellesi monista inspiraatioista ja kauniista postauksista, vaikkei olisi uusia postauksia niin aina voi pläräillä vanhempia, tämä on sellainen runsaudensarvi tämä sinun ihana blogi :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kirjanan.Kiitos tästä vuodesta ja Hyvää ja taiteeliusta uutta vuotta.Terveisin täältä kurun kulmilta.Täysikuu näkyy ikkunasta,ei se ainakaan iltapäivä unia viennyt.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa uutta vuotta! Mukaan arvontaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Oletpa keksinyt kivan jutun jälleen. Ihanaa ja inspiraation täyteistä tätä vuotta :D

  VastaaPoista
 8. Upealta taas kerran kirjasi näyttää! Mukaan arvontaa.

  VastaaPoista
 9. Hyvää tätä uutta vuotta sinulle. Ja olen arvonnassa mukana

  VastaaPoista
 10. Hih heijaa, mukaan tottakai 😉 Juu ja ihanaa tätä vuotta koko perheelle 💖

  VastaaPoista
 11. Tarja K. - Upea junk journal, Sussu! Vaikka en yleensäkään ole Onnettaren suosiossa, osallistun silti arvontaan.

  VastaaPoista
 12. Hip hei! Arvonta suoritettu ja kuinkas ollakkaan onnetar suosi Tarja K:ta!!! Paljon onnea! Postitan sulle journalin ensi viikolla 😉👍

  VastaaPoista
 13. Voi miksi mä nykyisin ehdin lukea blogeja niin harvoin?! Ihana palkinto olisi ollut tarjolla! Onnea Tarja K:lle!! Ehkä tämän joskus näen livenä kun Tarjan kanssa tapaamme 😊

  VastaaPoista
 14. Onpas ihana kirjanen....ja myöhästyin :D

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!