lauantai 2. syyskuuta 2017

JUNK JOURNAL & MUITA ASKARTELUJANI...

 Tässä muutamia askartelemiani juttuja viime päiviltä...
 Tämä pieni paksu junk journal on tehty Elovena-paketista ja käytetyistä kirjekuorista jotka olen pelastanut työpaikan roskiksesta ;) Kansipaperi on joko isän, äidin tai siskoni koristelemaa paperia. Nuo ihanat paperit ovat lojuneet varastossa ja sain ne askartelujani varten, koska eivät ole niistä itse tehneet mitään.

 Kirjaan tuli 6 nidettä, jossa jokaisessa on 10 kirjekuorta taitettuna. Kuoret muodostavat taskut eli sisälle voi laittaa mitä haluaa. Minulla on tarkoituksena maalata jokainen sivu ja siinä onkin aika homma kun sivuja on noin paljon ;) Sivuja saa myös ottaa pois, koska olen pujottanut niteet lankojen alitse eli en ole ommellut niitä kiinni kansiin.
 Tämmöisen pienen journalin tein myöskin kirjekuorista jotka olen maalannut akryyliväreillä.




 Tein tälläisen A4-kokoisen kansion jossa säilytän askartelujani varten itsemaalaamiani papereita.

 Nämä A3-kokoiset paperit ovat "postinen"-lehtisiä joiden toisen puolen olen maalannut akryyleillä. Täysin ilmaista materiaalia jota postiluukusta tupsahtelee. Kannattaa hyödyntää!
 Tässä toinenkin kansio. Tuon leveän kuminauhan olen värjännyt itse suihkeväreillä ja ompelin kaksi kaunista yksisarvisnappia koristeeksi.


 Minä sain taannoin vinon pinon vanhoja kirjankansia ystävältä ja päätin tehdä kortteja niistä. Tässä kolme ensimmäistä näytiksi...


Kivoja askarteluhetkiä sinulle ja kiva kun kävit kurkkaamassa aikaansaannoksiani :)

13 kommenttia:

  1. Kyllä näyttää niin ihanalta kaikki.Olet ahkeroinnut.Mistäs minä saisisn tuota energiaa lisäää.Mukavaa syyskuuta.

    VastaaPoista
  2. Oooh mitä upeuksia taas. Mistä ihmeestä ideoit nämä kaikki ja millä ajalla teet ne???

    Ja nuo uudet kortit, vau, tavattoman ihania. Olette Enkulin kanssa molemmat sellaisessa luomisvimmassa, että oksat pois. Ja upeaa jälkeä tulee molemmilla.

    VastaaPoista
  3. Mahtavia juttuja jälleen kerran!

    VastaaPoista
  4. Silmiähivelevää :) Mahtava tuo kirjekuorista tehty paksu junk journal! Kaikki on niin ihanasti tehty ja oivallettu taasen kerran. Energiaa sinulla riittää ja ihania ideoita!

    VastaaPoista
  5. Wautsi wau!!! Kyllä on taas luovisvimma huipussaan;) Upeuksia kaikki! Olen kanssa sellainen kierrättäjä että pyrin osatamaan mahdollisimman vähän ja kierrättämään mahdollisimman paljon, koska jos hieman on mielikuvitusta niin pystyy hyödyntämään aika monestakin jutusta;) Mukavaa sunnuntaita sinne teille ♥

    VastaaPoista
  6. Voi miten hienoa jälkeä!! ..saa olla kyllä melkoisen luova ja taitava että tuollaisia ihanuuksia saa loihdittua!!😍 Kaunista alkanutta syyskuuta sinne ja mukavia luomis hetkiä:)

    VastaaPoista
  7. Voi miten hauskoja tuotoksia :-) Aivan ihania kaikki!

    VastaaPoista
  8. Wau kuinka ihania töitä! Olet mestari ! ♥
    Huomasitko, että olen laittanut vapaisiin kortteihisi kommenttia ja varausta ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua! En ole huomannut! Käyn katsomassa 😀👍

      Poista
  9. Olet kyllä huippu askartelija. Upeita kansioita ja kauniit kortit. Ihan niin sinua taas ja hyvä mieli tulee noita katsellessa.

    Laitan minulle tulleet ihanuudet blogiini tänään. Ihanat kevään tuojat ja upean journalin. Miten olet tehnyt upean koristeen? Ihana.

    VastaaPoista
  10. Hyvä idea tuo kirjekuori kirja! Ihana.

    VastaaPoista
  11. Kuuleppas Sussu! Sä olet mun inspiraation lähde tällä hetkellä! Olen saanut sulta ihan mielettömästi ihania ideoita omiin töihin ja innostusta kokeilla uusia juttuja. Sun värikkäät työsi antavat minulle iloa ja energiaa jota nyt tarvitsen kun olen antibiootti kuurilla. Kiitos sinulle kun OLET!

    VastaaPoista
  12. Mulla on kohta postaus valmis, joten kunhan aamusella heräät, on Inspirationissa jotain sinulta, sinusta, sinulle. ;) Ihania asioita täällä sinulla muuten jälleen kerran. Niin saatuina kuin tehtynäkin. En voi muuta kuin ihastella ja inspiroitua. Omat askareeni vähillä nyt vielä, kun infektio jyystänyt kehoani kuukauden päivät, mutta kyllä se elämä tästä vielä kuuleppas hymyilee ja sitten ei estä mikään! :D Rakkautta ja lämpöä viikonlopullesi ja Lunalle supersöpistelyjä Luisilta ja Carlosilta.

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!