maanantai 31. heinäkuuta 2017

PIENIÄ JUNK JOURNAL-KIRJOJA JÄMÄPAPEREISTA

 Olen kesälomallani puuhastellut aina jossain välissä askarteluhuoneessani ja tehnyt tälläisiä pieniä "Junk journal"-kirjoja. Minulla on niin paljon paperitavaraa jota ei tule muuten käytettyä eikä sitä raaski poiskaan heittää niin päätin tehdä tälläisiä "kierrätyskirjoja" ;) Ihanaa niitä on näperrellä ajan kuluksi ja niiden teossa kyllä aika vierähtääkin tosi vauhdilla. Olen käyttänyt koristeluihin vaihdoissa saatuja materiaaleja myös.

 Tässä kaikki "Shabby chic"-tyyliset kirjat.








Tämä on kivaa kierrätystä kun saa materiaalit käytettyä hyödyksi eikä mitään tarvitse heittää roskiin. Suosittelen lämpimästi :) Vielä on tämä viikko lomaa jäljellä eli ehtii askarrella hyvinkin...Kiva kun poikkesit kurkkaamassa ja kivaa alkanutta viikkoa! ♥

9 kommenttia:

  1. Härliga Junk-journals!
    Mycket vackra spetsar och annat material på.

    Måste komma igång med pysslandet... Men är mest
    utomhus nu i solen.

    Ha en fin vecka!
    Sussie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tackar Sussie och ha en rolig och varm august 💖😊

      Poista
  2. Voi että miten suloisia kaikki!!! Olen kanssa saanut valmiiksi junk journalin jota ajattelin mökkikirjaksi, esittelen sen sitten videolla:) Noita on niin ihana tehdä ja kaikkia ylijäämä yms. materiaaleja voi käyttää hyväksi;) Mukavaa loppulomaa sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Silkku! Juu tulee hyvä mieli kun ei mene rahaa materiaaleihin ja tulee hyödynnettyä kaikki hyvin ;)

      Poista
  3. Ihania nää pienet kirjaset! Ideana jo, käyttää ylijäämäpaperit ja muut "silput" ja koristeet, sekä ihana värimaailma. Kyllä on kauniita, jokainen omalla tavallaan.
    Mahtavan ihanaa lomaviikkoa sinulle tälle viikolle :)

    VastaaPoista
  4. Uskomaton olet. On varmaan isotöistä tuo ompeleminen. Upeita pitsejä ja kaikissa uskomattoman ihanat sommittelut ja ideat.

    VastaaPoista
  5. Kiitos Manumiina ja Enkuli 💖💖💖

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!