sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

LISÄÄ MAGIAA MAHAN TÄYDELTÄ ;)


Näitä Riimukivialustoja ja riimupusseja syntyi pääsiäisenä vähän niin kuin sieniä sateella. No silloinhan se on askarreltava kun inspis iskee ;)
 Näissä on Elämänpuu-aihe ja tuo vihreä/musta-väriyhdistelmä sopii mielestäni hyvin.Nämä "Witches runes"-riimut olen tehnyt DAS-massasta ja maalannut akryyleillä.
 


Kyllä askartelu vaan on sellainen elämän suola, ettei sitä ilman pärjää ;) Kivaa aurinkoista sunnuntaita kaikille ja kiva kun poikkesitte ♥

7 kommenttia:

 1. Voi että mitä taideteoksia jälleen! Ihan googlasin tuon riimukiven ja oi miten mielenkiintoista tekstiä sieltä sitten löytyi:)

  VastaaPoista
 2. On tosi kaunis vihreä väripohja tuossa ja kiehtovia todella nämä riimukivet. Olet kyllä ihania juttuja tehnyt! Täytyypä tutustua itsekin riimukivien "sielunelämään"; hih.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista.Samoin sinäkin.Näitä ihanuuksia sinulta tullatupsahtelee.♥Kevät iloa.

  VastaaPoista
 4. Voi mitä upeuksia olet tehnyt! Tuolla edellä oli jo hienoja riimukiviä ja muita ja täällä tosiaan magiaa mahan täydeltä.

  VastaaPoista
 5. Oi tuo elämänpuu on kaunis. Upea sarja tämäkin. Olet tehnyt kolme kaunista riimukivialustaa, kivineen ja säilytyskoteloineen. Nämä noitariimut on uusi juttu minulle.
  Onko joku uudempi juttu? Vanhoihin riimuihin olen vähän tutustunut ja niitähän onkin enemmän kuin näissä noitariimuissa.
  Hienoja teit, varsinkin nuo alustat

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!