sunnuntai 12. helmikuuta 2017

IHANAA YLLÄTYSPOSTIA YSTÄVILTÄ!

 
Minä olen saanut ihanaa yllätyspostia ystäviltä!  Tämän mehevän C-vitamiinia pursuavan Ystävänpäiväkortin sain Marja-Riitalta!
Kiitos kaunis tästä ihanuudesta!


Tämän kauniin pienen kirjan sain RAIJA-ANNIKILTA Pahoittelen, että kamerani säädöt eivät ole kohdallaan ja näistä kuvista tuli näin haalean väriset.

Ihana ystävänpäivän pieni voimakirja!
Kiitos Raija-Annikki tästä piristävästä ylläristäsi!!!


Ja tässä ihanalta SILKULTA kivaa ystävänpäiväpostia! Pahoittelen kuvien värin laatua. En osannut säätää puhelimeni kameraa...
Suloisia pikkuisia hämiksiä ja kaikkea kivaa pientä oli mukana...


Kirjekuorikin oli Silkun omatekemä ja aivan ihana!

Näin ihanan sydämellisen kortin sain! Kyllä on taas taattua Silkku-laatua :))))
Kiitos miljoonasti teille ihanille ystäville näistä muistamisista! Minä pahoittelen, etten ole ehtinyt/jaksanut tehdä kenellekään mitään ylläreitä. Muistan teitä sitten vaihtojemme yhteydessä kyllä ;)) Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille teille ihanille ja kiva kun poikkesitte kurkkaamassa! ♥

9 kommenttia:

 1. Aivan upeita kortteja ja ylläreitä olet saanut! Kyllä on herkullinen sitruskortti, suloinen kirjanen, ja ihana sydämenmuotoinen ystävänpäiväkortti. Jokainen niin uniikki taideteos. Olet ihana ja niin ansainnut kaiken :) Kyllä se olet yllättänyt sinäkin :)

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja olet saanut Raija-Annikilta ja Marja-Riitalta:) Ja kiva kun tykkäsit myös minun postistani:) Ei ollut tarkoituskaan että mitään vastapostia lähettäisit, halusin vain välillä minäkin edes joskus yllättää ♥

  VastaaPoista
 3. Kiva on joskus yllätää.hyvät kuvat olet saannut,itse en viitsinyt kuvata kirjasta mutta mukava nyt nähdä täsä.Hienoa kädenjälkeä Silkulla ja Marja-Riitan niin herkullisen väriset kortit.Hyvää viikkoa sinne teille.

  VastaaPoista
 4. Oi, sinua on jälleen muistettu, ihanaa! Monenlaista kaunista!
  Minäkin sain ylläripostia, mutta itse en tänä vuonna ehtinyt/jaksanut ylläreitä lähettää ystävänpäiväksi. Blogissani on kaikille yhteinen tervehdys.

  VastaaPoista
 5. Ihania, aikalailla samixia, mitä mullekin tuli. Täällä toinen, joka ei ystävänpäivänä postia laittanut, mutta pitkin vuotta ylläröin kyllä. Hyvää ystävänpäivää rks yst

  VastaaPoista
 6. Oletpa saanut ihanuuksia kuten minäkin. En ole ehtinyt laittaa blogiinkaan vielä esille. Suloisuuksia olet saanut ja isotöisiä kauniita askarteluja ja kauniitan sanoja. Ystävät ovat ihania.

  VastaaPoista
 7. Niin ja Ihanaa Ystävänpäivää Teille Rakkaat

  VastaaPoista
 8. Ihanaa postia olet saanut! Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 9. Upeaa..mahtavaa postia.
  Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!