lauantai 25. kesäkuuta 2016

SOKKOVAIHDON KORTIT MANUMIINALTA

"Pupu" 
Manumiinalta sain näin upeta 5 atc-korttia ja hän oli tehnyt niille upeat kotelot! Hän ehdotti "sokkovaihtoa" eli siinä vaihdettiin 5 korttia omista vanhoista korteista toisen kanssa.

 "Ballerina"
 "Punainen perhonen"
 "Vain yksi kukka"
 "Lintutyttö"
 Tässä vielä kuva kaikista ihanista korteista.
...Ja tässä niiden upeat värikkäät kotelot! Tykkään!!! ♥♥♥
"Tälläinen hupsu"
Tämän kortin olin häneltä varannut joskus kauan sitten, enkä muistanut ollenkaan, eli tuli ihanana yllätyksenä ;) Hauska kortti! Kiitos ihanasta vaihdosta!
Mukavaa Juhannuspäivää kaikille ja kiva kun poikkesit!

7 kommenttia:

 1. Hyvää Juhannuspäivän iltaa sinnekin! Onpa todella viehättävät kortit ja kotelot! Ihanaa värikylläisyyttä ja yksityiskohtia täynnä. Pupukortti ja sen kotelo on mielestäni yliveto, pupufani kun olen :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Juhannuksen jatkoa. Oletpa saanutkin aikamoiset namuset kortit ja kotelot. Upeita värejä. Ihanasti Manumiina osaa. Mimosa kyllä söisi tuon pupukotelon. Kaikki aivan hurmaavia.

  Meitä helli helle tänään. Kävimme kotieläinpuistossa katselemassa pupuja ja pikkuisia kilejä Mimon kanssa. Nyt Mimo nukkuu olohuoneessa "pesässä", koska hänelle tuli oksennustauti. Päivystetään ukkelin kanssa vuorotellen. Ei kyllä uskalla nukkua

  VastaaPoista
 3. Varasin sinulle vaalean punaisen siepparin. Käykö se? Emiel ehti varata tuon keltaisen. Teen toki lisääkin näitä. Olisiko sinulla väritoivetta, jos vaikka tekisin sinua varten ihan oman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se vaaleanpunainenhan on täydellinen meikäläiselle. Kumma kun en huomannut sitä ollenkaan! ;)

   Poista
 4. Varasin sinulle vaalean punaisen siepparin. Käykö se? Emiel ehti varata tuon keltaisen. Teen toki lisääkin näitä. Olisiko sinulla väritoivetta, jos vaikka tekisin sinua varten ihan oman.

  VastaaPoista
 5. Upeita kortteja ja vaihtoja!
  Ihania kesäpäiviä sinulle :-)

  VastaaPoista
 6. Onpa ihanan värikylläisiä kortteja, ihan sun näköisiä :-)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!