torstai 26. toukokuuta 2016

ASKARTELUHUONEEN PÄIVITYSTÄ JA SIIVOUSTA

 Tässä muutama kuva omasta askarteluparatiisistani ;) Ostin kylämme kirppikseltä tämän retron kaapin 25 eurolla ja voi kun sinne mahtuu paljon askartelumatskuja!
 Askarteluhuoneeni on alkanut muuntautua kuin itsestään hieman retrohenkiseksi ;) Tuo kuvassa näkyvä punainen tuolihan oli talossa kun tänne muutimme. Löysin kirpparilta tuon kankaan ja laitoin sen tuolia koristamaan. Lampunvarjostimet ovat mummini vanhat ja aidot retrot ;) kuten myös tuo kulmakaappi.
 Roskiksesta löysin tämän karttapallon ja se on tehty 1976. Se on hieman rikkinäinen toiselta puolelta eli ajattelinkin sitä vähän tuunailla jossain vaiheessa ;) Akryylimaalit ja washiteipit hyvässä järjestyksessä ;)
Tästä vanhasta lankarullatelineestä tulikin washiteippiteline ;) Uutta ja vanhaa sulassa sovussa ;)
Kivaa päivää sinulle ja kiva kun kävit kurkkaamassa askartelu-paratiisiini ;) ♥

9 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää.Ihana tuo kaappi ja retrotuoli. Kaikki niin ihanasti tip top järjestyksessä.

  Minäkin kippasin juuri pitsilaatikkoni ja laitan pitsit kauniisti pahvien ympärille. Minä kun en löydä enää mitään siitä epämääräisestä mytystä.

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää.Ihana tuo kaappi ja retrotuoli. Kaikki niin ihanasti tip top järjestyksessä.

  Minäkin kippasin juuri pitsilaatikkoni ja laitan pitsit kauniisti pahvien ympärille. Minä kun en löydä enää mitään siitä epämääräisestä mytystä.

  VastaaPoista
 3. Hauska retrohenkinen huone. Tuo pyöreälaitainen kulmalipasto on ihan namu, en ole vastaavaa koskaan nähnyt ja hurjan kiva idea tuo teippirullateline.

  VastaaPoista
 4. Hauskaa, retrohenkistä tunnelmaa on askarteluhuoneessasi runsain mitoin!

  VastaaPoista
 5. I love everything with this room!
  How you arranged all the small art that you have done yourself and the old furnitures. When I was a little girl I had a globe like that and I dreamed of travelling constantly. I still remember some odd places I wanted to go to... :)
  Have a great evening!
  Sussie

  VastaaPoista
 6. Vau ihan kuin astuisi toiselle vuosikymmenelle! Ihanan rentoa retromeininkiä, kirpparilöytö kaappi olikin todellinen löytö, tykkään! Washiteipit ja maaliyt ja muut tarvikkeet suorastaan kutsuvat ahkeraa askartelijaa :)

  VastaaPoista
 7. Juu`u on kyllä niin ihanan kutsuva askartelunurkkaus:) Wau!

  VastaaPoista
 8. Washirullateline, vautsi! Itselläni on washit lasipurkissa.

  VastaaPoista
 9. Vau, hienolta näyttää!
  Mä olen ollut tässä vähän lomalla mieheni kanssa. Paljon olen ollut ulkona...joten on jäänyt blogi päivittämättä. Mutta, pian tulee uusia kuvia minunkin askarteluhuoneesta ;)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!