sunnuntai 14. helmikuuta 2016

♥ YSTÄVÄNPÄIVÄ-ARVONTA SUORITETTU ♥

Oikein ihanaa Ystävänpäivän iltaa sinulle!
Meillä on tänään herkuteltu mansikkakääretortulla ;) Njamskis!!!
 


 
Puolueeton arpojamme Luna-neiti suoritti vaativan tehtävän, eli toimi onnettarena Ystävänpäivä-arvonnassani ;) Kiitos kaikille teille ihanille arvontaan osallistuneille! Kiitos myös ystävänpäivätoivotuksistanne! Voittajat on nyt selvillä ja julkaisen heidän nimensä tässä alla....
 
 Junk-journal I lähtee Uunalle ;)
 Junk-journal II lähtee Viltsulle ;)
 Junk journal III menee Kirsi K:lle ;)
 Junk-journal IV menee Silkulle ;)
Ja viimeinen palkinto eli 8 kpl korttiaskartelulehtiä matkaavat Marja-Liisalle ;)
 
Oikein paljon onnea voittajille ja kiitos kun osallistuitte ja kommentoitte ♥ Jokainen kommentti on minulle super tärkeä ja niiden voimalla jaksan blogia pyörittää ;) Muiden osoitteet minulla jo onkin, mutta Marja-Liisa ja Kirsi K. laittaisitteko minulle s-postilla osoitteenne tulemaan: susanna-peltola (at) Hotmail.com. Kiitos ♥

9 kommenttia:

 1. Ihana Luna siellä tärkeänä onnettarena. Ihanasti avusti. Onnea paljon voittajille. Sinulle iso kiitos tuosta vinkistä käyttää ilmastointiteippiä. Innostuin itsekin ompelemaan kirjan. Tulee todella kestävä tuon teipin kanssa.

  VastaaPoista
 2. Ihana uutinen. Kiitos! 💗 Lunalle erityisesti kiitos. Ja hyvää ystävänpäivää rakkaat. T. Onnellinen voittaja

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille ja sinne ystävänterveiset.

  VastaaPoista
 4. Voi KIITOS kiitos tästä ihanasta yllätyksestä!!! Ja tämän kruunaa vielä se, että Luna toimi tässä onnettarena, ihanalle Lunalle paijauksia :) Laitan sinulle s-postia ihan kohta :)
  t. Onnellinen voittaja

  VastaaPoista
 5. Käääääääääääk!!! Hienoa mä voitin ja vielä noin ihanan sinun tekemän kirjasen. Tämä piristi miua todella paljon:) Lunalle moninkertaiset rapsutukset täältä♥♥♥ Ja suuri kiitos vielä! (Mulla on vähän sama juttu että noista kommenteista saa kummasti voimaa ja inspiraatioita)

  VastaaPoista
 6. Minussa on kissan tuoksua, kiitos tyttärentyttären kissoille ja KIITOS siis Lunalle!!! Olen täällä sairaana ja ollut kovassa kuumeessa, tämä ilahduttaa ja parantaa. Juuri kirjaa toivoinkin, ne kaikki olivat niin houkuttelevan näköisiä ja minulle osunut tietysti erityisen hieno. KIITOS!!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos rakas ystävä ihanasta palkinnosta. Tuli perille! Nyt kiirus, joten en jouda pitemmin kirjoittamaan. Luv ya

  VastaaPoista
 8. Minäkin kiitän tässä vielä julkisesti sinua ihanasta palkinnosta joka myöskin tuli torstaina perille :)
  Vieläkin tuntui ihanalta nähdä oma nimi tuossa arvontavoittajana, ja Lunalle erikois paijaukset kun minut sieltä arpoi :)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!