perjantai 17. heinäkuuta 2015

IHANA ATC-TAPAAMINEN

Eilen oli kyllä ihana kesälomapäivä kun kävi meillä niin mukavia vieraita! Nimittäin Jaana H-V ja Raija-Annikki tulivat käymään kylässä ja meillä oli ATC-vaihtotapaaminen. Tämä olikin minun ensimmäinen ja olipa ihana vaihdella kortteja heidän kanssaan. Ihan eri juttu on päästä tutkimaan lähietäisyydellä toisen tekemiä kortteja kuin että valkkaa netin kautta ;) Niin hauskaa meillä oli ja juttu luisti, että toivottavasti näemme viimeistään taas ensi kesänä.
 Tässä yllä kortit jotka vaihdoin Jaanalta. Ihania! ♥
 Ja nämä yllä olevat vaihdoin Raija-Annikilta. Upeita ♥
 Ihania ylläri-tuliaisia toivat tytöt minulle. Tässä yllä Raija-Annikin tekemä muistikirja ja ihana ATC-kortti. Tuon kirjan sivut ovat ihanan värisiä ja sinne voin kirjoitella vaikka omia runoja.
 Kaunis "Tänään unelmoin" atc
 Jaanalta sain nämä yllä näkyvät aarteet sekä valtavasti askartelumateriaaleja, mutta niitä en tähän lähtenyt kuvaamaan. Nuo upeat pitkävartiset villasukat on kutonut Jaanan taitava Äiti! Kiitos ne on upeat ja tulevat kovaan käyttöön!
 
 
 Ihanan pikkuriikkisen kirjan oli Jaana väkertänyt. Niin kaunis pieni kämmenelle sopiva pieni kirjanen. Kiitos!
Ja sain myös tämän ihanan Jaanan tekemän pikkuisen sinilinnun pesän! Aivan uskomattoman suloinen ♥ Kiitos tytöt kun kävitte ilahduttamassa käynnillänne. Nähdään ehkäpä taas ensikesänä samoissa merkeissä, vai mitä? ;))

8 kommenttia:

 1. On teillä ollut ihana tapaaminen. On tämä blogimaailma hauska, kun saa uusia ihania ystäviä. Suloisia ovat yllätykset ja kortit aivan mielettömän ihanat. Kivaa nähdä valokuva minullekin niin tutuista tytöistä ja ystävistä

  VastaaPoista
 2. Ihania ystäviä ja ihania juttuja♥

  VastaaPoista
 3. Voi iik..ihanaa.rakkaat ihanat ystävät.Kiitos Sussu oli mielettömän hurmaavaa nähdä kaunis kotisi ja upeinta sinä itse.Kiva tavata livenä.Todella juttu luisti ja oltiin kuin vanhat tutut motivaatio on korkealle nyt ja sormia syyhyy..olen kyllä vielä täällä puolivälissä kotimatkaa ja harmittelen kun ei tullut mitään askartelujuttuja mukaan.Täällä oli tullut vettä rankasti mutta meitä siellä suosi ilmatkin. Kiitos herkuista ja hyvästä seurasta.Kyllä me taas tavataan.

  VastaaPoista
 4. siinä onkin kolme ihanuutta samassa kuvassa. :) Ja mitä kaikkia herkkuja onkaan korteissa ja muissa askarruksissa. Pari atc-livevaihtoa olen käynyt ja on todellakin erilaista vaihdella ja askarrella livenä, kuin netin kautta. täällä ei vaan ole oikein tapaamisiakaan enää, joten netti on hyvä apu pitää yhteyttä ulkomaailmaan. :) Ihanan pirtsakkaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniita kortteja ja ihanaa tunnelmaa kuvista välittyy tänne asti :)
  Kyllä varmasti oli hieno tapaaminen! Upeaa kesäloman jatkoa sinne...

  VastaaPoista
 6. Voi miten hieno tapaaminen teillä on ollut. Uskon että nautitte täysin sydämin ja saitte iloa ja valoa talveen.
  Ihania kortteja on mennyt ja tullut. On tosiaan ihan eri juttu pitää kortteja kädessä, kuin valkata netin kautta.

  Minullakin oli tapaaminen blogiystävän kanssa. Olin Ainan luona monta päivää :-)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!