keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

ART SWAP

 Minä innostuin liittymään nyt huhtikuussa englantilaisen Jennibellien Workshop-sivustoon ja siellä Art Swap-ryhmään. Kerran kuukaudessa voi osallistua vaihtoon jossa vaihdetaan omatekemää taidetta jonkun toisen kanssa. Tämä huhtikuinen swappi oli ensimmäinen sivustolla ja aiheena oli tehdä postikortti jossa on joku voimistava lause. Tärkeää on että kuvat on itse taiteiltuja eikä valmiita kuvia, tai niin ainakin olin ymmärtävinäni sieltä ohjeista ;) Minä maalasin nämä omat korttini akryylimaaleilla. Sain vaihtokaverikseni Sarin ja nämä kortit ovat matkanneet hänelle. Päätimme vaihtaa heti kerralla kaksi korttia. Kortit ovat normaalia postikorttikokoa.
Tähän toiseen korttiini laitoin tekstin: "Anna ajatustesi lentää kuuhun ja takaisin."

 Nämä kaksi aivan ihanan herkullista korttia sain Sarilta! Tykkään kovasti. Ovat niin ihanan kesäisiä! Voin kuulla pörriäisten ja heinäsirkkojen surinat ja auringon lämmön ♥
Kiitos Sari!

Kivaa iltaa kaikille ja kiitos kun poikkesit blogissani ♥

5 kommenttia:

 1. Ihana idea tälläinenkin vaihtorinki! Kauniit kesäiset kortit sait vaihdossa ja itsekin olet tehnyt mitä ihanimmat kortit vaihtoon. Kaunista!

  VastaaPoista
 2. Hienoa taidetta. Ihanaa taiteilla itse.Tykkään näistä.

  VastaaPoista
 3. Huomasin jo aijemmin linkin blogisi sivussa ja kävin kurkkimassa siellä.
  Kiva vaihtaa välillä suurempaakin taidetta ja minusta on hienoa, että kaikki on itse tehtyä. Hienot kortit teit ja sait myös takaisin.
  Mites saitkin pariksi suomalaisen? Vai saiko valita?

  VastaaPoista
 4. Maailma on nykyään pienempi kuin ennen! :)

  VastaaPoista
 5. IHASTUTTAVAA TAIDETTA
  Iloista Vappua Sinulle, Harrille ja prinsessalle

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!