lauantai 27. joulukuuta 2014

UNICORN ELI YKSISARVISET ATC-SARJA

"Ruususielu"(Varattu Tarja K:lle)
 
Näin tässä eräänä aamuna unta kauniista valkoisesta yksisarvisesta joka kirmasi onnellisena järveen uimaan. Tekipä mieleni tehdä sen unen inspiroimana muutama yksisarvis-kortti. Yksisarvinenhan symboloi viattomuutta, parantamista, hyvyyttä, puhtautta ym. hyviä hienoja asioita.

 "Adore" eli "jumaloi" (Varattu Tarja K:lle)
 "Imagine" eli "Kuvittele" (Varattu Tarja K:lle)
 "Kaunosielu" (Varattu Enkulille)
 "Ruusujen keskellä"
 "Uljas valkoinen"
 "Pyramidien vartija" (Varattu Enkulille)
Olipa voimaannuttavaa tehdä näitä kortteja! Tuntui kuin olisin saanut lempeää, inspiraatiota lisäävää lämmintä voimaa näitä upeita mystisiä olentoja ajattelemalla. Olkoon yksisarvisten voima myös sinun kanssasi...

7 kommenttia:

 1. No voi, onpa kaunis korttisarja! Todella upeat kortit <3 Eikö olekin jännittävää, miten yksisarviset tuovat tavalla tai toisella paljon positiivista energiaa ja hyvää mieltä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä näin on. Tuli niin mukava olo näitä tehdessä ;)

   Poista
 2. Ihana korttisarja, hurmaavat kuvat ja jotenkin taian omainen tunnelma niissä :)

  VastaaPoista
 3. IIIKKKK. Haluaisin Pyramidien vartijan ja kaunosielu -kortit jos mitenkään raskit luopua. Nämä ovat tosi upeita kaikki, ja tekisi mieli varata kaikki. Pakko jättää muillekin iloa jaettavaksi.

  Ihanaa sunnuntaita teille rakkaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti Enkuli! Varasin sulle nuo kortit. Sulle on täällä nyt 3 korttia varattuna ja taidan olla sulle ainakin 2 vielä velkaa. Kivaa sunnuntaita myös sinne teille ystävät ihanat!

   Poista

Kiitän kommentistasi!