maanantai 13. lokakuuta 2014

ATC-POSTIA ENKULILTA

 Tänään tupsahti postilaatikkoon ihanat Enkulin tekemät ATC-kortit!
 "Vapaa"
 "Ratsu"
 "Musta lintu"
 "Unissakävelijä"
 "Huntu"
 "Korppi"
 "Kasvot"
Lisäksi sain kaikkia kivoja extroja, joista nyt tässä esittelen tämän kauniin joutsen-taulun. Se on kolmiulotteinen, mutta en saanut kuvattua sitä sellaisena, mutta hempeä ja kaunis on näin "yksiuloitteisenakin" ;)

Aivan ihana on tämä Rudolf Koivun postikorttikin! Kiitos ihanainen Enkuli taas upeasta postista ja kaikista kivoista extroista!! Oli jälleen ihanaa vaihtaa kanssasi. Kiitos-kiitos-kiitos!

4 kommenttia:

 1. Taattua ihanaa ja kaunista Enkulia :) On upeat noi kortit kertakaikkiaan, varsinkin toi Korppi, ja sit noista kisukorteista tulee Luna mieleen :)
  Minä myös ihailen Rudolf Koivun kuvitusta, hänen kuvituksissaan on sellaista ihanaa tunnelmaa ja aitoa sadunomaisuutta.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva että tykkäsit. Pitäisikin saada atc-kortteja aikaan. Tänään tulin kotiin 19.15 samoin huomenna, joten aivot lyö tyhjää vain.
  Niin laitoin sen kierrätys enkelitauluni uusiokäyttöä varten. Harmitti, että taulu putosi ja raamiin tuli lommo. Luulisin, että sinä näppäränä taiteilijana saat lommon paikattua ja enkelin maalattua omanlaiseksi. Ihanaa iltaa teille ihanat.

  VastaaPoista
 3. Halusin heti ilmoittaa, että postipoika toi tänään sinulta postia. En voi kyllin kiittää ihanasta kirjasta jonka olit minulle tehnyt, nöyrin kiitos sinulle. Kyllä se on Lohtu-kirja ja toimii ihan varmasti. Laitan kuvia siitä tässä lähipäivinä blogiini. Eilen vasta sain sinulle postia laitettua. Vielä kerran kaunis kiitos, arvostan tosi paljon tuollaisia juttuja:) Halauksia ja kaikkea hyvää teille.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!