maanantai 18. elokuuta 2014

HYPPELYHAASTE

Sain Viltsulta "Hyppelyhaasteen". Tämä haaste kiertää kuulemma askartelupiireissä ja käsillä tekevien luovissa blogeissa. Siihen kuuluu 6 kysymystä, johon vastataan ja sitten voi haastaa seuraavat kolme blogia. Tässä kysymykset ja alla vastaukseni....

1. What I am working on right now? – Mitä teen juuri nyt?
2. How long does it take to complete a project? – Kuinka kauan minulta menee työn tekemiseen?
3. What are my favourite things to create with at the moment? – Mitä tarvikkeita käytän mieluiten juuri nyt?
4. How does my creative process work? – Miten luon?
5. How do I become inspired and stay inspired? – Miten inspiroidun?
6. What is my signature style? – Mikä on minulle tyypillistä?

1. Mitä teen juuri nyt?
Juuri tällä hetkellä minua kiinnostaa askarteluvärit ja niillä maalaaminen. Olen esim. koristellut kirjekuoria maalaamalla, koska sain tässä viime viikolla Jipeltä hänen koristelemansa kuoren ja se inspiroi minut samaan juttuun. Lisäksi teen atc-kortteja aina silloin tällöin iltasella ;) Tässä alla pari kuvaa maalaamistani kirjekuorista...


2. Kuinka kauan minulta menee työn tekemiseen?
Riippuu vähän projektista ja aiheesta. Jos kyseessä on atc-kortit niin niitä teen parissa tunnissa n. 5-8 korttia riippuen inspiksen määrästä (eli siitä kuuluisasta "apinanraivosta") Jos taas kyseessä on Art journal-vaihto niin kirjan teen yleensä viikonlopun aikana ja nekin valmistuvat aika vauhdilla. Välissä tietty pidän ruoka-, juoma- ja saunatauot sekä tietty Lunan lenkitykset ;)
3. Mitä tarvikkeita käytän mieluiten juuri nyt?
Tällä hetkellä akryylimaaleja ja leimoja sekä Art mediumilla liimailen kuvia.

4. Miten luon?
Täysin inspiraation vallassa. Monesti vaan istun pöydän ääreen ja otan käteen mitä tarvikkeita sattuu käteen osumaan ja teen mitä sattuu. Joskus taas pyörittelen päässäni jotain ideaa tai aihetta ja sitten kun tulee se tunne, että NYT niin sitten alan työstämään kyseistä aihetta. Tavallaan useimmiten heittäydyn askartelun pyörteisiin sen paremmin miettimättä ja täytyy sanoa, että askartelu ja kaikenlainen luova toiminta on mitä parhainta mielen nollausta ja meditaatiota ;)
 5. Miten inspiroidun?
Paras inspiraation lähde on ihana blogi-maailma! Siellä kun luovat ihmiset esittelevät tuotoksiaan ja antavat ilmaisia vinkkejä niin se on parasta inspistä! Lisäksi minulla on vino pino kaikenlaisia askartelu, artjournal, mixed-media ym. kirjoja joita selailen tuon tuosta iltasella.
6. Mikä on minulle tyypillistä?
No ehdottomasti kaikenlainen "hörönblöö" tavara ja napit, nauhat, glitterit, paljetit, höyhenet yms.yms. Härpäkkeitä pitää olla esim. Art journaleissa paljon ;) Värejä käytän myös ajoittain aika paljon vaikka välillä haluaisin tehdä hienoja vanhan näköisiä Vintage-askarteluja niin aina kuitenkin palaan värikkäisiin kuviin.
Tässäpä olivat vastaukseni haasteeseen. Minä olen vähän huono ketään haastelemaan, mutta jos nyt sellaisen "vapaaehtoisen" haastamisen antaisin Anemonelle , Silkulle ja Enkulille eli vastaavat haasteeseen jos/kun haluavat ;) Olisi kiva kyllä lukea kunkin vastaukset ;)
Kiitos Viltsulle haasteesta!

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta. Yritänpä vastailla. Onpas sinulla upeita projekteja meneillään.

  VastaaPoista
 2. Kiitos haastesta, mutta minun täytyy kohteliaasti kieltäytyä, koska en kumminkaan kerkiä/jaksa vastata, olen tosi huono yleensäkkin noissa haastehommissa:) Olen tietenkin otettu tuosta kutsusta:) Ihanaa viikon jatkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Jee, sain tehtyä.Olen tosi huono näissä.

  VastaaPoista
 4. Ihana lukea ja katsella hyppelyäsi. Ja tietysti Lunaa! :) Kiitos kun otit haasteen vastaan!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!