sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

KEITTIÖN KEVÄTILME


Askartelut on olleet minimissään tällä viikolla. Olen keskittynyt siivoamaan huushollia keväisemmäksi ja tässä muutama kuva kyökistämme. Väriä on sinnekkin tullut lisää.

Laitoin keittiön tapettia hyllyn alaosaan tuomaan leikkisää väriä tällekkin puolelle keittiötä.
Ompelin pienen tilkkuverhon peittämään mikroaaltouunin hyllykköä.
Nämä jouluvalot tuunasin jo viime keväänä. Koristelin pahvisia mukeja kauniilla papereilla ja pitseillä ja niistä tuli kivat varjostimet lampuille.

Tässä jälleen yksi turkoosiksi maalattu juttu. Tämä kirpputorilta halvalla ostettu tuoli sai väriä pintaansa ja kauniin kankaan päälliseksi. Tuli aika kaunis mielestäni ja sopii meidän leikkisän väriseen keittiöömme ;) Kivaa alkavaa viikkoa kaikille ja kevään odotusta!

9 kommenttia:

  1. Voi että on nättiä, kuin nukkekodissa, ihanat värit ja valot ja kaikki, kyllä tuolla kelpaa touhuta:) tykkään ihan hirveesti tuosta sinun värimaailmastasi, kun vain itsekkin osaisi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Silkku! Kiva kuulla, että joku muukin tykkää tyylistämme ;) Siitä vaan pensseli käteen ja ihania värejä seinille ja huonekaluille ;)

      Poista
  2. Kauniin keväistä ja satumaisen kaunista. Kuin mummolassa tai nukkekodissa, satukirjan sivuilla tai susannan kotona. ;)

    VastaaPoista
  3. Oletpa ollut ahkerana. Upea kevätilme keittiössäsi. Saisit muuten tulla siivoamaan tännekkin:D
    Tuo kirpparituoli on mielettömän ihana. Kauniisti sopii tuo kangas tuolin väriin. Ei tietenkään ihme, kun sinulle on siunaantunut tuo värisilmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Enkuli ;) Sulla onnellisella se onkin loma nyt! Kivaa viikkoa!

      Poista
  4. Onpas suloinen karkki sinun keittiösi!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Jaana ;) Kivaa päivää!

    VastaaPoista
  6. Vad fint du hade ordnat det till påsken!
    Det ser så mysigt ut i ditt kök! :)

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!