perjantai 29. marraskuuta 2013

ATC-ADVENTTIKALENTERI JEEEE!!!

Sain ikioman ATC-adventtikalenterin eilen postitse Kotilaiskan adventtikalenterivaihdosta 
Kyllä olo on kuin pienellä tytöllä kun noita kortteja hiplailin. Niin kovasti tekisi mieli kurkistaa...mutta en saa vielä ;)


   Aivan ihanan näköisiä kortteja! Pieniä taideteoksia! Kiitokset kaikille vaihtoon osallistuneille, joiden kortteja olen saanut. Postailen niitä sitten sitä mukaa kun availen ;)

 Sain myös Kotilaiskalta muutakin ihanaa postia, nimittäin voitin upeat lahjat häneltä kun olin 5000:s kommentoija hänen blogissaan! Sain ihanan pannulapun, kirjanmerkin, pienen "ystävyyden sävelin"-kirjasen sekä upean pienen mazebookin joka sisälsi ihanat 8 kpl atc-kortteja! Tässä yksi viisaus tuosta pienestä Positiivareiden kirjasta:

"Maailmalle olet vain joku,
mutta jollekkin koko maailma.
Älä unelmoi elämääsi, 
vaan elä unelmaasi."


 Aivan hurmaava on tämä vaaleanpunainen minikirja, joka sisälsi kaikki nämä atc-kortit! Kylläpä olen iloinen ja onnellinen tästä lahjasta. Kiitos!

 Tämän kortin sain vielä lisäksi voittona. Ihana merihenkinen kortti! Suuret kiitokset Kotilaiskalle kun jaksat järjestää haasteita ja vaihtoja! Hyvää Joulun odotusta kaikille teille ihanille ystäville!

3 kommenttia:

 1. Ole hyvä vain! Ihana esillepano idea sulla noille ATC adventtikalenterin luukuille, taidanpa "varastaa" sen itselleni. IIK! jo sunnuntaina saa avata ekan "luukun"

  VastaaPoista
 2. Ihanin joulukalenteri ikinä. Harmi,etten ole ehtinyt mukaan. Idea on mielettömän ihana. Kaunis myöskin tuo kirjanen ja upeita kortteja. Olet onnentyttö.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna sitten tulet sinäkin mukaan ;) eikös vaan! Mukavaa sunnuntaita sulle!

   Poista

Kiitän kommentistasi!