keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Askarteluja lomaviikolla

Ihanaa kun on lomaa tämä viikko ja saa puuhata mitä mieleen juolahtaa! Eilen illalla askartelin keittiön seinälle tuollaisen taulun eli laudanpätkään naulasin vanhoja aterimia. Tuota kehotusta "Eat" eli "Syö!" ei kyllä meikäläiselle tarvitsisi sanoa kun maistuu pöperöt liiankin hyvin, mutta se oli sopivan lyhyt sana joka sopi noihin vermeisiin...
Tänään siivosin meidän kellarissa olevan pesutuvan tai paremminkin pyykkituvan. Laitoin pyykkijauheet lasipurkkeihin ja ostin kaupasta soppakauhat niihin ja isäntä kiinnitti pienen hyllyn pesukoneen päälle, johon ne laitoin. Nyt on pyykinpesukin iloinen asia kun aineet on siististi ja nätisti käden ulottuvilla. Moppi  ja imuri heilui vauhdilla ja ihana puhdas Tolun tuoksu leijuu kellarissa.
Nämä pienet vaatteet tuossa alla olevassa kuvassa eivät ole nuken vaikka siltä näyttääkin. Ne koristavat kaunista pyykkipoika-essua jonka ostin viime kesänä täältä meidän kylältä. Kivasti tehty ja hauskan näköinen esiliina. tuossa ylemmässä kuvassa se näkyy roikkumassa seinällä. On siinä ollut näprääminen! Aikamoinen mielentilatutkimus tuollaisia ommella! Ei onnistuisi meikäläiseltä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitän kommentistasi!