keskiviikko 18. marraskuuta 2015

UPEAA UUNAN TAIDETTA!


Katsokaa ja ihailkaa upeita taideteoksia, jotka sain taidevaihdossa Uunalta Pyysin saada vaihtaa häneltä tämän upean "Elefantit"-työn, joka on niin taidokas ja hassunhauska samalla kertaa! Hyväntuuliset elefantit siinä letkein kärsin hymyilevät. Ihana! 
 

 Tämän henkeäsalpaavan upean taideteoksen sain häneltä ensimmäisen vaihtomme extrana! Taulun nimi on "Avaruuslintu" ja Uuna teki sen ihan minua varten!
 Valtavan voimakas ja kaunis on tämä mystinen lintu. Työssä on todellakin monta tasoa ja pintaa ja sitä kun kääntelee niin huomaa erilaisia kerroksia ja kimalluksia. Uljas lintu. Avaruuden värähtelyt kulkevat sen lävitse ja saa sen laulamaan. Kyllä on vaikuttavan näköinen teos!

Upea taidekortti oli mukana lähetyksessä. Kiitos Uuna tästä upeasta taidepostistasi! Minä laitan nämäkin työt olohuoneen pianon päälle, jotta voin niitä katsella ja ihailla. Vielä en laita muistojen kirja-mappiin niitä vaan kääntelen ja katselen. Kiitos tästä kotiin kannetusta taide-elämyksestä! ♥

5 kommenttia:

 1. Toinen upea taideteos lähtenyt vaihtoon. Kävin jo Enkulin blogissa haukkomassa henkeäni ja nyt täällä. Olette kyllä saaneet molemmat sellaiset työt että ei voi kuin ihailla hämmästyneenä :-)

  VastaaPoista
 2. OOOHHHH miten upeita töitä. Minullakin on taidenäyttely koneeni luona kun sinun ja Uunan työt ovat esillä. Tuo norsut on upea. Ehdit varaamaan sen nopeana. Minä nään tuossa Intiaa ja totesin jo, että meillä on sama maku systerini :D. Avaruuslintu on voimallinen ja kaunis työ. Ollaan me vaan onnentyttöjä

  VastaaPoista
 3. Minua jännitti, mitä tykkäät Avaruuslinnusta, se kun on vähän erilainen. Se syntyi kerros kerrokselta, kun en ollut tyytyväinen ja aina vaan jatkoin. Jätin kuitenkin aina edellistä kerrosta näkyviin, siitä syntyy tuo avaruudellinen tuntu.

  Kiva kuulla, että tykkäät, eihän sinulle - taiteilijalle - nyt tavallista kukkataulua voi lähettää ;-D

  VastaaPoista
 4. ♥on kyllä tosiaankin upeita!♥ Hauskaa että paketti tuli perille :) saappaisiin voisi laittaa täytteeksi vaikkapa värikkäitä silkkipapereita röykyttynä, niin ovat ryhdikkäämpiä :) ♥ ja koristeitakin voi lisätä mielen mukaan, vaikkapa helmirintarosseja ym. ♥ Ihanaa päivää ihana Sussu!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!