perjantai 13. marraskuuta 2015

TAIDEVAIHDON EXTRA-TAULU ENKULILTA!

"Ystävykset saippuakuplasateessa"
 
Oooh minkä upean maalauksen sain ensimmäisen taidevaihtomme extrana Enkulilta! Niin hieno! Hän tietää, että pidän sirkuksesta, kissoista ja pinkistä väristä ja tässä työssähän on kaikkia niitä!!! Aivan mahtava! ♥ 

 
 Lisäksi sain vaihtaa häneltä yhden upeista Portti-aiheisista ATC-korteistaan. Enkuli ihana oli tehnyt upean säilytystaskunkin mehiläisvahatyylillä atc-kortille!

 Tässä on upean taskun kääntöpuoli!
 
Atc-kortin nimi on "Metsälampi" ja siinä on käytetty mm. mehiläisvahatekniikkaa.

Tämä pikkuinen kisuliini-kortti oli myös mukana! Minulle tuli heti mieleen meidän Luna-tyttömme. Hänkin mielellään tarkkailee perhosia ja muita pikkuötököitä ;)) Kiitos rakas Enkuli näistä upeista ja taidokkaista aarteista jälleen kerran!!! Kivaa viikonloppua! ♥


9 kommenttia:

 1. Ihanaa, että tykkäsit, jännitti todella. Kortti toi mieleeni ihanaisen Lunaprinsessan

  VastaaPoista
 2. Upeita ovat Enkulin extrataulu ja atc-kortti, Kauniisti ja pikkutarkasti on ystävykset maalattu. Kortti ja sen kotelo ovat myös mestarillisen kauniita. Kotelon pinta erikoisen kaunis kuin öinen metsä. Ja vielä suloinen kisukortti :-)

  VastaaPoista
 3. Oletpa saanut ihanaa postia vaikka kuinka paljon! Ystävykset on kyllä aivan erityinen, tykkään siitä kovasti. Sinisen lisäksi tykkään mustavalkoisesta. Ja maalauksessa on hienoa symboliikkaa.

  VastaaPoista
 4. Kauniita ja ihania postauksia täällä taasen vaikka kuinka ja monta! Tuo mehiläisvahatekniikka näyttää satumaisen kauniilta ja varmasti vielä ihanampi livenä tuo pinta kuin miltä se kuvattuna näyttää.

  VastaaPoista
 5. ♥oi ihanaa postia sait! ♥Mukavaa maanantaita♥

  VastaaPoista
 6. Voi että mitä ihanuuksia oletkaan saanut:)

  VastaaPoista
 7. Mykistävän ihania töitä olet saanut.
  Nyt näkyy teksti hyvin. Kiitos, kiitos :-) Toivottavasti et pahastunut kun asiasta mainitsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Selma! En todellakaan pahastunut, vaan itse asiassa kiitän sinua että huomasit ;) Se valkoinen teksti oli todella vaikea lukuista ;)

   Poista

Kiitän kommentistasi!