perjantai 20. marraskuuta 2015

TUHKIMON LASIKENKÄ JA JOULUKORISTEITA

 
Tänään lomapäivänäni kävin taas Tuurin kyläkaupassa. Tämä ei ole mikään ostettu mainos vaan mainostan huvikseni, koska tykkään kovasti käydä siellä. Tänään törmäsin siellä ihanaan aitoon ihmiseen, nimittäin Siivoojatar Tuulaan. Hän on sitten värikäs persoona ja ihana aito ihminen ja hänen kanssaan on mukava vaihtaa kuulumisia. Tuntuu niin kuin olisin tuntenut hänet jo kauan vaikka todellisuudessa ollaan juteltu vasta pari kertaa. Kiitos kun tuot omalla iloisuudellasi auringonpaistetta toisten elämään!
 
 Kaupassa on aina kaikenlaista "silmänruokaa" ja ihania tavaroita joita hypistellä. Monta tuntia siellä vierähtää niin ettei huomaakaan. Tänään näin tämän ihanan Tuhkimon lasikengän!
 Tuossa sertifikaatissa lukee lopussa hyvin, että "Ei ole väliä kuinka sydämesi unelmoi, jos jaksat uskoa, unelmasi toteutuvat." Että muistetaanpas tuo hyvä neuvo!
 Ostinpas taas uudet pallovalot! Minä en sitten voi vastustaa noita pallovaloja. Oli niin kauniit värit että sopi meidän olkkariimme...
 Olen vähän höperö kun toin jo kuusenkin olohuoneeseen, mutta se on niin kaunis pinkkeine koristeineen, että kyllähän sitä voi jo nyt ihailla eikä odottaa jouluun asti ;)


 Tänään satoi ensilumi Killinkoskelle. Luna ihmetteli tätä talven ihmettä omalla ikkunapaikallaan.

 Kynttilöitä ja tuikkuja tulee poltettua heti kun hämärtyy. Nautin kynttilän tunnelmavalosta!
 Sen verran minua lapsetti, että ostin Hello Kitty-kalenterin itselleni ja vien sen töihin jotta voin siellä joka aamu nauttia kalenterin antimista ;)

 Tässä olen valo-oksien lamppuihin kiinnittänyt kankaisia tekokukkia. Poistin vain kukasta varren ja keskustan ja työnsin kukan terälehtikerrokset lampun ympärille.

 Keittiössä on myös värikästä tunnelmaa...


Kyllä onkin kauniin rauhallinen maisema kun lumikerros on peittänyt puut ja maan. Saas nähdä jääkö vielä tämä lumi maahan...Mukavaa viikonloppua sinulle ja kiva kun poikkesit ♥

5 kommenttia:

 1. Kaunis lasikenkä :) Tuhkimo oli lempisatuni lapsena. Todella kodikasta teillä, kynttilöitä, tunnelmallinen kuusi ja nuo saappaat on kyllä ihan huiput!!! Miten hauskan näköiset kertakaikkiaan. Mikäs siellä on Luna prinsessan lekotellessa kodin lämmössä. Kivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 2. Ihana lasikenkä. Tuota unelmointia jatkaisin, että jos unelmoi pieniä, toteutuvat unelmatkin varmemmin. Silti isojakin unelmia pitää olla, joita kohti kipitetään pikkuaskelin.
  tuollainen Hellokissa-kalenteri oli pojallani tässä joku vuosi taaksepäin. :D

  VastaaPoista
 3. Voi että olet tehnyt kodistanne ihanan lämpöisen, jonne on ihana köllähtää ja nauttia valoista ja kodin lämmöstä ♥

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus ja voinpa sanoa, että teillä on suoranaisen suoranainen jouluparatiisi kotina. Kaunis tuo valkoinen kuusi ja pinkit koriteet ja oi oi noita uusia pallovaloja. Ihana Lunakin siellä joulutunnelmissaan ihailee valkoista lunta kodin lämmössä tietenkin, ettei prinsessan tassut kastu.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!