tiistai 22. syyskuuta 2015

TASKUKIRJE FILMITÄHTI-AIHEELLA

 Tässä esittelen minun tekemäni taskukirjeen, jonka olen lähettänyt  Tiinalle Meillä oli aiheena filmitähdet ja tähän tuli megasuosikkini Marilyn ja taustapuolelle Clint Itäpuu ;))


Tämä oli kiva vaihto! Kivaa päivää sinulle ja kiva kun poikkesit blogissani! ♥

5 kommenttia:

 1. Voi miten IHANIA postauksia tänne oli ilmestynyt vaikka kuinka monta! Ihana vauhtitassu Luna neitokainen aamuvenytyksissään piristi mieltä, terkkuja Lunalle rapsutusten kera :)
  Mixed media ATC:t, sinulla on aina ihania uusia ideoita ja kauniita toteutuksia, mistä ihmeestä kaikki luovuus pursuaa! Ja kodin pihan syysilme uusine kukkineen on kutsuvan näköinen, ihana se kisu kyltti :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Susanna, taskukirjeestäsi, oli aivan huippuihana :) Ja voidaan kerätä ATC kortteja muutama, mäkin innostuin nyt tuosta mixed mediasta...

  VastaaPoista
 3. APUA MITEN IHANA. Marilyn on aina kestosuosikkini. Marjallakin oli muuten strassit silmien sisänurkassa viimeksi kun kävimme katsomassa Sonata Arctican Tonya. Perjantanina Stratovarius tulee Joensuuhun ja arvaa keillä on liput 001 ja 002. Jeee, mennään katsomaan Timo Kotipeltoa jeee jeeee.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!