maanantai 21. syyskuuta 2015

MIXED MEDIA ATC-KORTIT JA VAIHTO MANUMIINAN KANSSA

 
 Oi että olen onnellinen kun taas sain upeata taidepostia!! Meillä oli  Manumiinan kanssa vaihto, jossa pyysin saada vaihtaa häneltä hänen blogissaan näkemäni upean neljän mixed media atc:n sarjan. Hän olikin tehnyt ylläriksi minulle noihin kortteihin upeat hylsytaskut! Aivan mykistyttävän upea kokonaisuus taskuineen ♥ Katsokaa ja ihailkaa näitä komeuksia! ♥
 "Kevätmuisto 1/4" ja alapuolella kotelo

 "Kevätmuisto 2/4" ja alapuolella sen kotelo...

 "Kevätmuisto 3/4" ja alla kotelo...

 "Kevätmuisto 4/4" ja alapuolella kotelo...
 
Tässä seuraavaksi minun hänelle tekemäni vaihtarit...
 

 "Syksyn viimeiset"
 "Kolme toivomusta Enkelillesi"
 "Pieni majakka ja purjevene"
"Kaksin aina kaunihimpi"
 
Olipas näitä hauska tehdä! Olen itsekin tyytyväinen lopputulokseen ;) Ja Super-hyper onnellinen minun saamiini taideteoksiin. Kiitos miljoonasti Manumiinalle näistä upeuksista ♥♥♥


9 kommenttia:

 1. teillä molemmilla on ihan mielettömät kortit!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Sori! Piti vaan sanoa että on ihanuuksia.

  VastaaPoista
 4. Kääk.... On värien loistoa ja kaikenlaista ihanaa korteissa. Kyllä nyt osui vaihto ihan nappiin, saitte kummatkin erittäin upeat kortit.

  VastaaPoista
 5. Todella upeita, aivan niin kuin tänään sinulta tullut taskukirjekin, olin ihan sanaton hetken aikaa, niin ihanasti olit filmitähti-aiheen toteuttanut ja kaikki ne ihanat lahjat... KIITOS, ovat nähtävissä blogissani ja varmaan Sussu julkaisee täällä omassaankin.

  VastaaPoista
 6. Heips, nyt en löytänyt yhtään silmää enkä perhosta. Ne on tainneet mennä yhden facevaihdon yhteydessä, luulin kyllä yhden silmän vielä olevan mulla. Voin kyllä tehdä samantyyppiset ja vaihtaisin mieluusti johonkin sun mixedmedia korttteihin, nämä on niin upeita. Nää oli vissiin vaihdettu mutta jos sulla on muita. Laitan viestiä kun olen tehnyt kortit, ehkä jopa jo tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, en löydä sun spostia..nyt olis 3 korttia joista valita...laita mulle viestiä ansku60 @ gmail.com, niin lähetän kuvan sulle.

   Poista
 7. Wauu, kyllä on kaikki niin upeita, wau!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!