sunnuntai 20. syyskuuta 2015

KUISTIN SYYSTUNNELMAA

 Tässä kuistimme syystunnelmaa. Kävin eilen Tuurin kyläkaupassa ja tein ihania ja halpoja kukkalöytöjä...
 Voitko kuvitella, nämä kauniit pilarikrysanteemit maksoivat vain euron / 2 kpl!!! Minähän niitä heti hamstrasin monta ja vein siskollekkin ;)
 Ihan pakko oli ostaa nämä kauniin väriset kanervatkin vaikkakin nuo keltaiset on värjättyjä. En kyllä yleensä tykkää, että kasveja värjätään, mutta näitä en voinut vastustaa ;))

  Kesällä löysin kylämme kirppikseltä tämän ihanan Haltija-kranssin Se ei maksanut kuin 4 euroa. Minä tykkään näistä Tuija Leinosen ihanista Haltija-taidenukeista!!
 Kranssi roikkuu nyt ulko-ovessamme toivottamassa vieraat tervetulleiksi. Tämän kranssin nimi on: "Laulaa lintujen äänellä"

 

Tälläisen hauskan kyltin löysin myös Keskiseltä. Laitan sen kiinni ulko-oven viereen ;)) Luna-prinsessahan aina usein on vartiossa kuistin ikkunalla ;))
 Tässä muutama kuva Lunan venytysharjoituksista tältä aamulta ;))

Luna lähettää terveiset sinulle ♥ Kiva kun poikkesit ♥

5 kommenttia:

 1. Wautsi mitä ihanuuksia sinä olet tehnyt sillä aikaa kun en ole kerinnyt täällä blogissasi käymään...

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunista ja ihanat kukat olet laittanut. Kiva tuo Lunavaroituskyltti. HUI että pelottaa!

  VastaaPoista
 3. Ompas upea kuisti ja kukkaset niin ihanat. Toivottavasti Vesalle jäi vielä nuita pilarikrysanteemejä. Haluais kanssa :-D

  VastaaPoista
 4. Ihanan värisiä kukkia olet löytänyt. Kyllä tuossa kukkaloistossa kelpaa istuskella;) Ja ihana tuo teidän kuisti, niin lämminhenkinen ja kutsuva. Haltija on todella makee, tykkään;) Luna kyltti hieno löytö ja kiitos terveisistä Luna, täältäkin lähtee sinne kahdet kissaterveiset ♥♥♥

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!