lauantai 16. toukokuuta 2015

POSTIA USA:STA ♥

 Eilen sain taas "Pocket Letter Pals"-postia. Tällä kertaa kirje tuli USA:sta Kristal nimiseltä vaihtoystävältä Jacksonista Georgiasta. Aivan huumaavan tuoksuinen kirje on, nimittäin se sisältää persikkateetä sekä persikalta tuoksuvaa vahaa, jota voi sulattaa ja se tuoksuu ihanalta ♥ Paketin päällä kiva jääkaappimagneetti ;)




 Minä rakastan Magnolian kukkia!!
 Kivaa pientä koristetta mahtuu joukkoon ♥
 Tässä pussukassa on sitä hyvältä tuoksuvaa vahaa ♥
Ihana kirje kaiken kaikkiaan ♥ Kiitos Kristal, Many thanks Kristal for this lovely PL ♥

 Tälläisen "Pocket Letterin" minä lähetin Kristalille.




Ihanaa viikonloppua sinulle ja kiitos kun poikkesit täällä kurkkaamassa ♥

8 kommenttia:

  1. Voi mahoton miten ihania juttuja olet saanut:) Ja miten ihania kortteja lähetit:) Ihanaa viikonloppua myös teille♥

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanaa postia sait ja lähetit! Sulatettavaa vahaa ja kaikkea ihanaa, mielettömän hieno idea tälläinen postittelu ja ihania noi pikku yllätykset mitä tuonne taskuihin voi sujautella :)

    VastaaPoista
  3. Ensimmäistä kertaa kuulen tällaisesta, postcrossingia ynnä muuta onkin tullut jo harrastettua. Siis tosi ihana systeemi! Mietin, että onkohan mulla tuollaisia 3x3 -taskuja... Minkäs kokoisia ne sitten onkaan, kun esim. kymppivalokuviahan menee vain neljä sivulleen.. Tätä voisin kyllä kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marja-Liisa! Nuo muovitaskut on sellaisia joihin keräilykortteja kerätään ja pitäisi löytyä kirjakaupoista. Niihin sujahtaa kortit joiden koko n. 6x9 cm.

      Poista
  4. Voi Jestus Man Deeras näitä ihanuuksia. Apua noita kauniita yksityskohtia ja kauneuksia. Oletpa keksinyt kivan vaihdon. Osaisinpa muuta kuin Savon kieltä. Harmittaa

    VastaaPoista
  5. Upeita juttuja olet saanut ja upeita juttuja olet tehnyt! On kyllä kiva vaihto tuollainen! Minulla kun on tuo kielimuuri niin en ole koskaan uskaltanut tuollaisiin osallistua. Voi hitsi ku on kiva vaihto sulla!

    VastaaPoista
  6. HIeman vilkaisin noita sivuja ja kovasti tekisi mieli mukaan, mutta mietiyttää, maksaako se "liittyminen" jotain.

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!