lauantai 23. toukokuuta 2015

POSTIA NORJAAN

 Tämä tekemäni "Pocket letter" on matkannut Norjaan....

Enpä ole taas viikkoon ehtinyt blogiini mitään postailla enkä käydä kurkkimassa teidän muiden blogejanne. Anteeksi! Olen innostunut nyt lenkkeilemään toden teolla kun pumppu taas toimii hyvin. Tälläkin viikolla on ollut niin mahtavat lenkkeilysäät. Sen lisäksi olen väsäillyt näitä "Pocket Letter Pals"-kirjeitä maailmalle. Siihen olen jäänyt koukkuun! En aio atc-kortteilua kuitenkaan hylätä, mutta nyt vaan on aika näille uusille jutuille. Kivaa viikonloppua teille ystävät ja kiitos kun poikkesitte täällä ♥ Olette minulle tärkeitä! ♥

7 kommenttia:

 1. Kivan näköistä. Helisevää helluntaita sinulle.

  VastaaPoista
 2. Ihania kortteja lähti maailmalle, sinulla on sellainen tyyli tehdä kortteja mistä tykkään. Ihanaa kun olet päässyt lenkkeilemään. Ulkona on niin keväiset tuoksut, niistä nauttii pitkän talven jälkeen. Viikonloppu toivotukset uudelleen;) Juu ja olet sinä myös tärkeä ystävä♥

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana kokonaisuus minkä olet tehnyt! Siellä taskuissa taas kaikkea kaunista ja elämänviisauksia ynnä muuta.. Hienoa että toipuminen toimenpiteestä on sujunut noin hyvin ja pääset nauttimaan liikkumisesta. Siitä sydänkin tykkää! Leppoisaa lauantaita sinulle!

  VastaaPoista
 4. On aivan huikeita töitä siellä tehty. Ihanaa, että pääset väsymättä lenkille ja aivan selvästi uusi tuuli puhaltaa elämässä. Onpa näiden ihanuuksien saaja tosi onnellinen.

  VastaaPoista
 5. Ihania! Minusta on hienoa, että korteissa on katseltavaa kunnolla ja tunnelmaa niinkuin näissä sinun korteissasi! Meidän kierrätysaiheiseen vaihtoa ja kesää odotellen :)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Ihana kuulla, että olet toipunut noin hyvin! Nauti! Olet onnen ja terveyden ansainnut, jos sitä nyt erikseen ansaita joku voi. Kaiken hyvän, sanotaanko niin mielummin. :)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!