torstai 14. toukokuuta 2015

"POCKET LETTER PALS"

 Sain tietää hetki sitten tälläisestä kivasta vaihtojutusta kuin  PocketLetterPals. Olen saanut jo muutaman vaihtokaverin mm. USA:sta, Englannista ja nyt Norjasta ja olen tehnyt ja lähettänyt näitä jo maailmalle. Tässä kuvat ensimmäisestä PL:stä jonka sain Englannista "Catgirl" -nimiseltä uudelta vaihtoystävävältä.
Huisin hauskalta vaikuttaa ja odotan innolla kun saan näitä lisää. Tuolta Pocket Letter Pals-sivuilta voitte lukea tai katsoa esittelyvideon että kuinka tämä homma toimii. Taisin jäädä koukkuun...♥
 
Tässä yläpuolella PL jonka minä tein hänelle. Kissaihminen kun hänkin on, laitoin kisuja matkaan ;)

 
Kivaa Helatorstaita sinulle ja kiva kun poikkesit täällä ♥


5 kommenttia:

 1. Siis WAU! Tosi ihanaa postia olet saanut, ja myöskin tehnyt. Täytyy tutustua tuohon linkkiin ehdottomasti. Aivan ihana idea tämäkin.
  Mukavaa helatorstain jatkoa sinne, täällä satelee vettä mutta silloinhan sitä voi hyvällä omallatunnolla näperrellä jotain kivaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiva juttu ja idea.Söpöjä kaikki kortit.

  VastaaPoista
 3. Ihan pökerryn. Ihanuuksia ja tosi paljon. Minä osaan vain Savoa, joten en koskaan valloita maailmaa. Ovatko nämä isompia kuin atc-kortit. Ihanan ihania nuo suloiset kisut.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ystävät ♥ Vastauksena Enkulille; Ne on atc-korttien kokoa, mutta niiden ei tarvitse olla atc-kortteja vaan taskuihin voi laittaa mitä ikinä haluaa laittaa ja mikä mahtuu taskuihin. Toivottavaa on, että yhdessä taskussa on pieni kirje saajalle. Lisäksi voi laittaa askartelumateriaaleja, teetä, paljetteja yms. mitä vaan keksiikään ;)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!