torstai 9. huhtikuuta 2015

YLLÄRI HYLSYKIRJA VILTSULLE ♥

 Tässä esittelen ystävälleni Viltsulle tekemäni yllärikirjan. Halusin häntä piristää, koska hänellä on terveytensä kanssa pahoja ongelmia ja hirvittävät kivut kuten blogissaan kirjoittaakin. Kun en muuten pysty auttamaan niin teinpä tälläisen pienen kirjan muistuttamaan hänelle että hengessä mukana ollaan ja toivotaan että hänen olonsa helpottuu pian! ♥Pääsiäisen pyhinä tämän väsäilin ja aika kului kuin siivillä ♥ Kiva kun poikkesit täällä blogissani ja mukavaa päivänjatkoa ♥

10 kommenttia:

 1. Varmasti tämä häntä piristää niin upean kirjasen teit. Taitava olet!

  VastaaPoista
 2. Upeita yksityikohtia, varsinkin tuo vihreätukkainen neitokainen! :DDDD

  VastaaPoista
 3. Upeita yksityikohtia, varsinkin tuo vihreätukkainen neitokainen! :DDDD

  VastaaPoista
 4. Ihana kirja ihanalla ajatuksella piristää. Tuo vihreätukkainen nukenkasvoinen on aivan ihqu.

  VastaaPoista
 5. Ihana idea ja hienosti toteutettu! Tämä jos ei mikään, piristää - ja ajatus siitä, että joku muistaa ja haluaa lohduttaa.

  VastaaPoista
 6. <3 Ihana piristys ja voimauttava. Kiitos soulsisterini!

  VastaaPoista
 7. Voi että kun sinä aina huomioit, todella hieno tapa ja varmasti auttaa Viltsua♥ Kirja on tosi ihana kaikkineen päivineen ja jälleen nuo värit vau!
  Aurinkoa täältä toivottelen sinne teille♥

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis kirja kaikkine yksityiskohtineen. Minäkin tykkäsin tuosta vihreätukkaisesta nukkeneidosta aivan erityisesti :) Ihana muistaminen ystävälle!

  VastaaPoista
 9. Apua miten ihana. Viltsu on varmasti onnessaan tästä ylläristä. Iloa ja upeita värejä on kirjasi pullollaan. Tuo nekkeneitonen on huippuihana

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!