lauantai 25. huhtikuuta 2015

ATC-KIRJA "RUNOSIEPPARI" UUNALTA

 Voi kun sain upean taidekirjan Uunalta. Sen nimi on "Runosieppari". Upea keksintö! Runosieppari on tarkoitettu roikkumaan vasemmasta ylänurkasta, jossa on lenkki. Etu- ja takakannessa on lokerot, jonne kiinni saatuja sanoja voi tallentaa. Joskus ne muodostuvat runoiksi kun aika on, kertoili Uuna tästä kirjasta. Uuna on upea runoilija ja pidän kovasti hänen runoistaan, joita olenkin hänen sivuiltaan käynyt lueskelemassa. Hän on julkaissut runoteoksen jonka nimi on "Haaveileva heinä"


 Hänen runojaan on kivasti tuossa etukannen taskussa josta niitä voi käydä lueskelemassa.
 Taustakuvana sivuissa taitaakin olla hänen "Tuulentavoittelija"-taideteoksesta kuvaa. Takakannessa on pieni tyhjä vihkonen omia sanoja ja runojani varten.

 Tässä kauniit atc:t jotka sain häneltä vaihtaa. Uunan korteissa on niin upea tunnelma ja värimaailma.
 "Valkeat liljat"
 "Laululintunen"
 "Muisto menneisyydestä 2"
 "Runoperhonen"
Tämä upea Uunan teettämä taidekortti oli mukana ja kuulemma tämä on pari "Merisusi"-taululle josta sain kortin viimeksi. Herkän voimakas valokuva pienestä kaarnaveneestä joka on haaksirikkoutunut kiinni jäätyneeseen järveen. Onneksi on kevät joten pikkupaatti pääsee taas jatkamaan matkaansa ;) Kiitos Uunalle näistä kaikista upeista taideteoksistasi!! Olen niin onnellinen tästä upeudesta jonka voin liittää kokoelmaani ♥

6 kommenttia:

 1. Jestas miten upea ihana kaunis idea. Olen sanaton tämän ihanuuden edessä. Kiitos runolinkistä. En ole edes tajunnut miten monitaiteilija Uuna on. Heti piti mennä linkistä lukemaan upeita runoja. Ei voi kuin todeta, että Uuna on tosi taitava.
  Ihanaa viikonloppua teille Ihanille

  VastaaPoista
 2. KIITOS Susanna kauniista esittelystä :-)
  Hyvä kun vihdoin tuli perille. Jännä että teiltä meille on paljon lyhyempi matka kuin meiltä teille :-D

  Olisi ollut kiva saada Runosieppari ulkoilmaa kestäväksi, niin nauhat keinuisivat tuulessa, mutta ei se sadetta kestä. Johonkin verannalle tietysti voisi laittaa keinumaan, juuri siihen, missä sinulla on vieressä lepotuolisi.

  Taustat ovat tosiaan Tuulentavoittelijasta ja runot omiani. Nämä ovat ensimmäisestä kokoelmastani, sitten oli välissä vielä Siltarumpu ja Haaveileva heinä on kolmas. En ole ehtinyt vielä laittaa niistä tietoa kotisivuilleni, joten mistäpä olisit voinut tietää. Näyttelyitäkin olen pitänyt paljon, mutta nekin puuttuvat sieltä vielä. Toisaalta harvoin katson taaksepäin, suunta on pääasiassa eteenpäin, mutta tuulen mukana tulee välillä kieputtua. Tuulessa on jotain kiehtovaa, siksi se tuppaa tulemaan töihini.

  Yhden jutun opin sinun kirjastasi ja hoksasin vasta sitten, kun tämä oli jo postissa, että olisin myös halunnut käsitellä reunoja. Sinun kirjassasi on hienosti tummennetut reunat, ne tekevät kirjasta "valmiin". Vielä minulla on paljon muutakin opittavaa, mutta näiden korttikirjojen teko on tosi kiehtovaa, kun yrittää keksiä jotain sellaista, mitä ei ole ennen nähnyt.

  KIITOS SUSANNA ihanasta korttikirjavaihdosta! Tämä oli elämys :-)

  VastaaPoista
 3. Uuna on kyllä taitava taiteilia.Hatun nosto hänelle.Vaan kyllä sinäkin sen saat.sillä niin ihania töitä teet.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis runosieppari ja nuo ATC kortit myös, liljakortti on mielestäni kaikkein kaunein!! Ihanan herkkä ja upeat värit. Ja nuo runot; ihanan sielukkaita ja puhuttelevia.
  Leppoisaa lepopäivää sinne!

  VastaaPoista
 5. Täällä kanssa ihailen, Uuna on taitava niinkuin sinäkin:)

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!