keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

HYLSYKIRJAVAIHTO LIIOLIIN KANSSA

 Taas sain tänään kivaa postia kun sain Liioliiltä hänen tekemänsä kauniin keväisen hylsy-kirjan.
Hän innostui näistä kirjoista kun oli nähnyt niitä monessa blogissa ja ehdotti minulle vaihtoa. Aivan ihastuttava ja söpö on hänen tekemä kirjansa! ♥

 Mustarastailla on upea ääni ja kuuntelen sitä aina kevätiltoina. Niiden ääni kaikuu tuossa meidän talomme vieressä olevassa metsässä ♥
Niin kaunis on tämä Liioliin tekemä, ymmärtääkseni hänen ensimmäinen, hylsykirjansa! Kiitos kun sain vaihtaa tämän aarteen sinulta ♥ Tässä seuraavaksi esittelen oman tekeleeni....

 Minulla taas tuppasi menemään överiksi näiden härpäkkeiden kanssa ;) Minä aina vaan lisään ja lisään niitä enkä meinaa pystyä lopettamaan ;)

 


Toivottavasti Liiolii tykkäsi tästä minun "härpäke-kirjastani" ;) Tätä oli kiva tehdä ja se valmistui todella nopeaan vauhtiin. Kiitos vaihdosta! ♥

13 kommenttia:

 1. Ooooh! On näitä niin ihana katsella! Väkisinhän tämä tarttuu, minkä sille voi :-D

  Minulla on nyt menossa muutama kotelokirja, mutta sitten joskus minäkin tulen tänne mankumaan :-DDD

  VastaaPoista
 2. Onhan taas niin ihana kirja.Tuosta kyllä tykkää..

  VastaaPoista
 3. Ihailtavaa te hylsykirjataiteilijat :) Aivan mielettömän upea tuo Liioliin kirjanen, ja vielä jos on ihan ensimmäinen laatuaan, niin on kyllä kaunis! Silkkinauhoja ja keväistä tunnelmaa ja härpäkkeitä siinä ihania!
  Ja sinun kirja tottakai myös! Voi että se kisukortti missä on kissalla NIIN ihana ilme ja hän kertoo että kelpaat sellaisena kuin olet :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kirja ensimmäiseksi työksi, sinähän olet tehtaillut näitä jo monta! :))

  VastaaPoista
 5. Voi että on ihanan värisiä ja härpäkkeellisiä sivuja;) tuo kisusivu vei sydämeni♥

  VastaaPoista
 6. Ihania molemmat!!! Tulee ihan hyvälle tuulelle ;)

  VastaaPoista
 7. Hylsykirjat ovat kyllä niin ihania ja sinä olet oikea mestari niitä tekemään. Olen myös itse hurahtanut todella näihin hylsykirjoihin. Nyt tuntuu kaikki askarteluaika menevän niihin :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos tupliksen kortista"Ole oma itsesi rohkeasti".Hieno kortti.

  VastaaPoista
 9. Kiitos vaihdosta! Sinun kirjasi on niin hurmaava, että pökerryttää. Oma tekeleeni on vielä tosi alkeellinen siihen verrattuna. :o Pitää harjoitella, tämä oli tosiaan eka hylsykirjani. Kivaa sen tekeminen kyllä oli. :)

  VastaaPoista
 10. Hienoja ovat ja varmaan niihinkin koukuttuu :-)

  VastaaPoista
 11. OOOOH HUIPPUIHANAT JA UPEAT HÄRPÄKKEET

  VastaaPoista
 12. Nämä hylsykirjat on niin ihania! Kauniita värejä ja paljon katsottavaa ja jos voisi niin hypistelisinkin. Ne on ihan kuin terapiakirjoja. Niitä katsellessa unohtuu arjen murheet.

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!