lauantai 10. tammikuuta 2015

UPEETA VAIHTOPOSTIA CASSULTA & RAIJA-ANNIKILTA

"Teoreettista touhua"
 
Sain tällä viikolla paljon ihanaa postia, kuten esimerkiksi nämä Cassun  tekemät upeat ATC-kortit. Halusin nämä, koska näissä on niin hyvät värit ja mielenkiintoiset tunnelmat. 

"Jotain tuttua"
 
 Tässä kaikki ihanuudet joita häneltä sain. Upeita itsetehtyjä juttuja sekä kuvia, joista heti haluaisin tehdä jotain upeita kortteja!
 Tämäkin ohuen ohut paperi on upeasti väritetty erilaisin metallinhohtoisin värein...
 Ja nämä itsetehdyt helmet ovat vertaansa vailla!
 Puhumattakaan näistä kahdesta upeasta tagista!

 Nerokas keksintö tämä tagi joka kätkee taskuihinsa upeat ajatukset! Tätä käytänkin kirjanmerkkinä!
 
Ihania pieniä härpäketikkuja ja muuta mielenkiintoista! Kiitos tuhannesti Cassu näistä aarteista jälleen kerran!

 Tässäpä esittelen RaijaAnnikilta saamani upeat ATC-vaihtokortit. Pyysin häntä valitsemaan minulle kortit ylläreinä. Yhden valitsin itse, mutta muut ovat hänen minulle valitsemiaan ja täytyy sanoa, että rakastan kaikkia kortteja tosi suuresti. Osuivat nappiin ;)
 "Kultapölyä"
 "Mustaa pitsiä"
 "Kohtaaminen"
 "Lentäen olisit jo perillä"
"Meren ihmeellinen maailma"
 
Kerrassaan upeat taideteokset ovat nämä RaijaAnnikin kortit! Tuhannet kiitokset näistä sekä extroista. Vaihdellaanhan taas!

5 kommenttia:

 1. IIIK MITÄ IHANUUKSIA. Ihmettelen noita Cassun itsetehtyjä helmiä WAU. Tagit WAU ja kortit Wau. Ihan nään sieluni silmin sinut askartelemassa noita extroista vaikka mitä ja Wau noita Raija-Annikin kortteja. Tuo mustaa pitsiä ja meren ihmeellinen maailma halvaannuttaa minut täysin. Ihanat.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kauniista sanoista.Kiva kun osasin valita oikein. ja vau...nuo Cassun ihanuudet.Hyvää lauantaita ja toki vaihdellaan taas uudestaan..

  VastaaPoista
 3. Ohhoh mitä silmänruokaa! Tuo taskullinen tagi on ihan huippu, samoten tuo "meren ihmeellinen maailma", sitä vois katsoa lumoutuneena vaikka kuinka kauan! Olet kyllä ihanaa postia todellakin saanut!

  VastaaPoista
 4. Onpas kyllä upeuksia! Noista helmistäkin tekee vaikka mitä! Wautsi wau

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!