sunnuntai 11. tammikuuta 2015

SUNNUNTAIPÄIVÄN KUVIA IHAN MUUTEN VAAN

 Eilen käytiin "säästämässä" Tuurin kyläkaupassa ja pitihän sieltä taas jotain kivaa piristystä huusholliin hankkia (kun halavalla sai!)
 Ostin tälläisen pinkin orkidean. On kylläkin kankainen eli epäaito, mutta mielestäni se näytti aika aidolta. Tarvitsen tällä hetkellä silmilleni tuota vaaleanpunaista väriä ja imen sitä silmilläni missä vain näen...

 Lunakin meni tarkistamaan, että eikös se olekkaan aitoa tavaraa!
 Molemmille olkkarin ikkunoille ostin tälläiset pikkuiset lamput kun ei maksanut paljon ;)
 No pitäähän niitä aitojakin kukkia olla ettei mene fengshuit ihan väärille raiteille. Nämä värikkäät tulppaanit tuovat kevään tuulahduksen mieleeni talviseen...

 Luna nautti sunnuntain kiireettömästä fiiliksestä täysin karvaisin kisun rinnoin ;) Tämä ikkunalauta on lempipaikka koska alta patterista nousee mukavaa lämpöistä ilmaa.
Täältäpä Lunan kera toivottelemme sinulle mukavaa leppoisaa sunnuntaita ja kiva kun poikkesit!

4 kommenttia:

 1. Hyviä säästöjä olet tehnyt. Lamput ovat upeasti kotoisat ja tuo Orkidea on kaunis. Minulla on vieläkin tietokonepöydälläni kesällä säästöostetut isot vaaleanpunaiset Pionit. Ihanasti piristävät mieltä.
  Samiksia ollaan. Minäkin ostin 5 eurolla tulppaaneja olohuoneeseen ja sain sillä rahalla 14 kpl. Keltaisia ja tummanliloja kukkia, joten aika samikset kimputkin meillä. Kyllä tuolla Lunaneidillä on lokoisat prinsessaoltavat.
  Ihanaa päivänjatkoa sinne.

  VastaaPoista
 2. Kivat ja kodikkaan ostokset! Minä kanssa rakastan tulppaaneita ja ne kuuluvat heti joulun jälkeen itseoikeutetusti väriä tuomaan huusholliin. Tulppaanit antavat lupauksen jo tulevasta keväästä.
  Ai että minä sitten tykkään tuosta Lunasta kun se osaa poseerata niin ihanasti kameralle :) Tossa viimeisessä kuvassa hänellä on ihan sellainen ilme että "eiks se kuvaaminen jo riitä, alkais jo uni painamaan silmää", hih.
  Kivaa talvipäivän jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kaunista. Toki kuten Vileeni joskus,kun halvalla saa.(:

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!