perjantai 9. tammikuuta 2015

UPEATA POSTIA OLEN SAANUT ROPPAKAUPALLA...

Voi että kun tänäänkin sain ihanaa postia ja tässä esittelen nyt ihan ensimmäiseksi Sielunsisareltani Enkulilta saamani upean yllärilahjan! Hän oli kutonut minulle omat korppi-voimasukat! Minä en sitten voi käsittää kuinka joku osaa kutoa jotain näin hienoa!


 "Katseet 1"
 "Katseet 6"
 Tämä ihana Rudolf Koivun kortti oli mukana. Uskomattoman kaunis!
 Lisäksi saimme Harrin kanssa sukat, jotka hän on kutonut karitsan villasta. Kyllä on ihanan lämpimät! 
Niin upea ylläri oli tämä että en voi kyllin kiittää! On noissa ollut tekemistä! Kiitos ihana ystäväni ja terveisiä täältä sekä haleja!

Huomenna postailenkin upeista posteista, joita olen saanut Cassulta ja RaijaAnnikilta, eli ei kaikkea makeaa heti mahantäydeltä...Kivaa viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Ihanasti sopii sukat sinulle. Olenpa helpottunut. Noita ei ole kuin yhdet uniikit noita korppisukkia. Piirsin itse mallin. Tein korpit jo Joulun pyhinä, mutta en ole esitellyt blogissani ylläriä. Nuo mustat sukat on tehty tosi vanhanaikaisesti. Varret on neulottu neulekoneella ja minä neuloin terät. Sain levättyä puoli-istuvassa asennossa ja tehtyä jotain järkevää selkäkivun aikana. Harrin sukat on kokoa 42. Tein umpimähkään kun vertailin meidän ukkeleita, niin ajattelin, että heillä on varmaankin samankokoiset jalat. Ihanaa viikonloppua teille. Luulenpa, että siltä kuuluu villasukkien sipsutusta.

    VastaaPoista
  2. Vau mitä ihanuuksia olet/olette saaneet! En ole ikinä nähnyt noin ihania sukkia kuin nuo raitasukat, korppi voimasukat! Nyt sinä saat oikein tosi hyvää energiaa itsellesi noissa ihanissa sukissa :)

    VastaaPoista
  3. Voi apua, miten ihanat voimauttavat ja lämpöiset sukat! huh. tunnelmallista ja ihanaaa viikonloppua teille! Lunalle Herra L:ltä miau-terkut

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!