perjantai 19. joulukuuta 2014

VALLOITTAVAN UPEA ATC-KIRJA SILKULTA

Meillä on käynnissä  Silkun kanssa kuuden ATC-kortin kirjasen vaihto. Sain häneltä jo hänen tekemänsä kirjasen ja en voi kuin selata sitä selaamisen jälkeen ja huokailla, koska se on niiiiiiin upea!!! Minä niin tykkään hänen taiteestaan ja tyylistään tehdä tuollaisia hupsuja hieman psykedeelisiä kuvituksia! Tässäpä luomus, katsokaa ja ihailkaa rauhassa:
 Ihana "Batmani" kannessa ;))) Mistä hän tiesikin, että tykkään lepakoista!
Nämä upeat atc-kortit sisältyivät kirjaan...

 Ihania pikku yksityiskohtia...


 ...ja minun Korppinikin sinne oli löytänyt tiensä!!


 Kivoja pikku taskuja, joita on kiva availla ja tutkia...
 Hieno idea laittaa magneettinauha ja prikat, joilla pieni aukeava sivu pysyy kiinni!

 Ihkut värit!
 Hauskoja yksityiskohtia lisää...
 Tämäkin sivu pysyy kiinni magneetilla. Ihana kisunen!


 Niin herkkä kuva ja kaunis teksti!


Tässä alla vielä lähikuvassa upeat atc:t...

 
Näin ihanan joulukortinkin sain sekä kivoja pikkuextroja! Tuhannet miljoonat kiitokset tästä ihanuudesta. Silkku sanoi, että hän halusi yllättää ja laittoi kirjan jo tulemaan minulle jouluksi. Toden totta oli mahtava yllätys ja piristi päivääni huikealla menestyksellä. Minun kirjani on vielä tekeillä, mutta kahden viikon joululoman aikana sen lupaan saada valmiiksi ;)
Mukavaa viikonloppua kaikille ja joulun odotusta!

7 kommenttia:

 1. On se aina hieman hämmentävää katsella omia tekeleitä;) Olen niin onnellinen siitä, että kirja oli mieleinen ja vielä kun tiedän, että saaja osaa arvostaa käden ja mielen työtä ja vielä se kun ilmeisesti tykkäämme samanlaisista jutuista oli kirjaa helppo tehdä. Kirja synyti enempiä ajattelematta:)
  Ihanaa kun tiedän, että jonain päivänä postista tupsahtaa sinun kirjasi. Ihanaa viionloppua sinnepäin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Ystävä! Niinpä, me tykätään samanlaisista jutuista! Taas on löytynyt yksi Soulsister lisää ;DD! Huomenna jatkan kirjasi tekemistä innolla ;)

   Poista
 2. Todella ihanaa postia olet saanut! Pelkästään tuo joulukortti on mielettömän kaunis, kirjasesta ja korteista puhumattakaan. Ihania yksityiskohtia koko kirjanen täynnä :)
  Kutkuttavan jännittävää joulun alus viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi K! Ihanaa kun jaksat käydä täällä aina kommentoimassa. Olet aina yhtä positiivinen ja kiva tyyppi! Kivaa joulunodotusta sulle myös Ystävä!

   Poista
 3. Aivan mahtavan kirjan olet saanut! Ihanaa katsella kuvia siitä. Oikein ihanaa joulun odotusta ja Onnea vuodelle 2015.

  VastaaPoista
 4. On tämä hieno! Silkkulla on oma hieno tyylinsä tehdä taidetta. Tykkään tosi paljon hänen töistään.Taitaakin minulla olla eniten just Silkulta vaihdossa saamia atc korrteja!
  olet Sussu saanut hienon kirjan!!

  VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!