maanantai 22. joulukuuta 2014

MUUTAMA YLLÄRIKSI TEHTY JUTTU...


Esittelenpä tässä muutaman tänä syksynä ylläriksi tekemäni kirjasen...
Tälläisen pienen kalenterikirjan lähetin Jaanalle atc-vaihdon yhteydessä.
 Tämän kirjan tein ylläriksi myös eräälle mukavalle Leidille ;)


Tämä pieni "pöllömäinen"-kirjanen meni Enkulille ylläriksi atc-vaihdon yhteydessä.

Tämän atc-kirjasen lähetin Ainolle atc-vaihdon yhteydessä.

Nämä pikkuruiset vihkot tein parille nuorelle neidille ylläriksi. Saan heiltä aina välillä kivoja kirjeitä ja askarteluita. Tällä hetkellä minulla on tekeillä ATC-kirja Silkulle ja se rupeaakin olemaan jo loppusuoralla. Minä jo sainkin hänen kirjansa ja postasinkin siitä edellisessä viestissä. Mukavaa Jouluviikkoa sinulle ja kiva kun kävit poikkeamassa täällä blogissani!

14 kommenttia:

 1. Sinä olet sellainen kauneuden kuvittaja ja ihanuuksien askartelija. Jaat iloa ja kauneutta sinne, missä liikutkaan, ja vaikket liikkuisikaan. :D Postipojan mukana.
  Halauksia ja kauniita joulun pyhiä sinulle itsellesikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viltsu Ystävä kauniista sanoistasi! Ne aina lämmittävät yhtä suuresti. Ihanaa Joulun aikaa teille sinne koko porukalle!

   Poista
 2. Aivan ihania yllätyskirjasia olet tehnyt! Tuossa Enkulin pöllökirjassa on kaunis värimaailma ja nuo pöllöt ihania.. Kyllä kaikki kirjaset on niin kauniita kukin tavallaan että vaikea sanoa edes mikä on ihanin.
  Iloista jouluviikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi K kauniista sanoistasi! Ihanaa Joulun aikaa sinulle!

   Poista
 3. Voi hitsi miten ihania kirjoja, en malttaisi odottaa taidonnäyttettäsi;) ei vaan, tee ihan rauhassa, kun on nämä Joulu jutut ja muut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Silkku! Arvaas mitä?! Mä sain sun kirjasi valmiiksi ja postitan lauantaina niin saat sen sitten varmaan tiistaina perille ;)

   Poista
 4. Hei.Posti on tullut perille.Eilen sain ilmoituksen ja haen tänään postista.Olin eilen matkasta vielä väsynyt etten jaksanut kuin ihmetellä!!!oman kodin rauhaa.Ihana olla kotona.Ihanaa hyvää joulua sinulle.Postailen joulun jälkeen (kai saan laittaa sitten kuvia blogiin).♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tuli perille lähetykseni. Toivottavasti tykkäät kirjasta! Ihanaa kotiinpalaamista ja Joulua teille!

   Poista

Kiitän kommentistasi!